BRUTALT LEDIG!

Skit i sladden, skit i ADHD, jag är LEDIG!!!!!!!!!
Inget kan slå den känslan jag har. Vaknade på bästa sätt, åkte sedan hem och gjorde starkt kaffe och väkte guggen, perfekt!
Inte ens vetskapen om den gigantiska tvätthögen jag har kan förstöra detta lyckorus, SOL + LEDIG!

Skall fixa mig en fin,fin klänning dagen till ära det är ju inte varje dag ens kung fyller år, men mest vill ha jag en klänning för att det är valborg och party!
Sedan blir det hem till Elin aka Morsan och förkröka med lite nya ansikten och förhoppningsvis ett och annat gammalt nylle.

Fredag: Jobba sedan ut till paradiset och glassa, Sola hela lördagen och kvällen skall avslutas med att fira SOFIA och FNY, planen är middag och sedan traska bort till Putte och dricka på tok för mycket vin och tjöta gammalt snack med gubbarna från förr. HÖR ni hur glad jag är! Eller förstår ni det i skriften????

NÄ nu skall jag FB:a lite till innan jag skall möta solen med mina tvätt påsar. FAB är det! SÅ FAB!

Lindy

*******

Nu hade jag tänkt att lägga upp  bilder men som vanligt skall allt jobba sig. sladd-jäveln är borta! Sådant händer inte och framförallt inte på morgonen.  Dagen är förstörd!

Tänker inte ens skriva mer.

//Lindy

3 helger!

Kan ni förstå att jag skall vara ledig 3 helger på rad?'
Bara jobba 20 dagar denna månaden?
Helt sinnes sjukt gött!

Imorgon jobbar jag sedan ledig, jobbar fredag och sedan ledig igen, va hände där? Men regnar det blir jag förbannad och ännu mer arg blir jag om det regnar vecka 26 när vi skall till peace and love festivalen som vi bokade biljetter till idag.

Jag och frugan lider nog lite av en släng av ADHD då tålamodet inte existerar och man tänder till på mindre än 2 röda.
Tex 1: Jag skall smörja in händerna och tappar korken på tuben under fotöljen, redan innan jag böjer mig ner på knä känner jag ilskan men tänker denna gången skall jag inte explodera. Då händer det som inte får hände kork-jäveln rullar ännu längre in under fotöljen men jag tvingar mig själv till att inte skrika dom mogna orden som fitta och kuk.
Efter mycket posetivt tänkande och lugnande tankar så håller jag mig ifrån ett anfall, men ni skall veta att det var kämpigt att behålla lugnet.

Tex 2: Frugan skall hänga in något i gaderoben och galj-jäveln fastnar i en annan galje, jag hör att hon säger högt och bestämmt, fan va arg jag blir men även hon tvingar sig själv till att inte flippar.

Det konstiga är att det skall vara så svårt att inte bli arg över en bagatell.....

Lite duktighets info skadar jag aldrig: Idag blev det både hemlagad middag och en powerwalk. Inget vin! BRA jobbat!

//lindy

Sååå trött!

Vakande men ville inte gå upp, vaknade igen 7 min senare och ville fortfarande inte gå ut, vaknade ytterligare 7 min senare och tvingade mig själv att rulla ur sängen och klä på mig.....
Till min för vånad så var Guggen  vaken, där ser man?

Får ta mig i kragen och åka till jobbet nu....

//Lindy

Nu blev jag gammal igen

Sitter och kollar på parlamentet med mig själv, för det är nämligen så att frugan drog iväg med sin boy på äventyr och guggen är på bio. Elin var här men även hon har åkt hem till sin dotter och sin boy, jaha va gör jag nu då?

Helgen har varit lika rockig som vanligt fast det har varit mer planerat än vad det brukar vara.
Dock var det inte planerat att nästan svimma 3 ggr på lördags morgonen så jobbet kunde jag glömma, istället sov jag väldigt länge och sedan blev det mys i guggens säng.
 Hahah nu trode ni att det var sådant mys men icke, bara helt oskyldigt mys med serier.

Mma galan var grym! Har inte sett så mycket vältrännade pojkar på samma ställe innan men det bästa av allt var att Anton van! GRATTIS! Helt sjukt duktig var han!

När mini taxin hämtat upp mig och frugan från lisebergshallen där mma galan var åkte vi till frölunda. För alla vet väl att man alltid går på Rock konsert i frölunda på Hyde Park varje 25/4, eller? Stället sög men Kalle och hans band var grymma, så grymma att dom var på tok för bra för att spela på Hyde Park.
Något jag har lärt mig denna helgen är, gå aldrig till HYDE PARK om du inte måste.

Efter några låtar och pinsamma medelålders tanter senare så åkte vi till mma galans efterfest, självklart var den på Berså. Där har vi ju aldrig varit innan?!
Tok mycket fasta kroppar och alldeles för många flirtar på samma ställe, lite jobbigt men jag och frugan klarade det väldigt bra!

Nu är det dax för ett bad och sedan sängen. För imorgon är det måndag och det skulle vara bingo men dom har blivit av med alkoholtillståndet, typiskt!
Det blir pingis för hela slanten istället, Soffan det duger väl ändå???

//Lindy

Vändningar livet, går allt att lösa?

Kom hem till anna efter jobbet och satta mig som vanligt framför datorn för att facebook:a lite så att man kommer ikapp det man missat under dagen.
Vad är det jag får läsa?!!
JOOO! Patrik en av mina gammla favo jobbarkompisar från KBA skall bli pappa?! Va är det här?
ALLA iaf många av alla 20 åringar i KBA skaffar barn till höger och vänster, är jag efter i utvecklingen eller?
GRATTIS Patrik!

Men allt löser väl sig eller?

Funderade på hur gött det hade varit att vara ledig i en månad så att man han träffa alla man vill ordentligt men så öevrtalade jag mig själv till att då hade det inte varit lika kul att träffa de man vill om man inte behövde kämpa för att få tid för dom. Är det sant? Eller är det bara ett sätt att orka fortsätta i den takt man jobbar i?

Måste ta mig upp till STHLM och hälsa på Alex, saknar denna tös till 1000 och så vill jag passa på att träffa "plast släkten" Hade varit grymt! VÄrt att kämpa för!25: The zone
2: David Guetta
8: Pustervik
V.26: Peace and love festivalen

Finns massa att se fram emot vad klagar jag över? Livet är en fest utan baksmälla!

//lindy

Är det fest?

Nää tyvärr, men en jäkligt go dag har det varit iaf. Efter min helmis tog jag och sofia vagnen in till stan för att röka med min kära mor.
Efter ett snabbt bloss och massa trams gick vi ner till kungsport för att möta upp the dude för han skulle shoppa. Det är nämligen så att när man inte har någon tvätt tid så köper man nytt, eller? Iaf är det så när man är kille med pengar!

Vi går till carlings och vem finner vi??? Stans snyggaste kille han var inte bara fuck duglig utan även "gift-material". Snygg som få och rätta stilen med tatoos på underarmen gjorde både mig och sofia knä svaga. Han valde ut några kläder till the dude som han sedan köpte. Jag njöt bara av stunden i paradiset med denna gud!

När handlandet var klart och en latte senare bagav vi oss till järntorget för att fixa lite till och även dricka öl på publik, riktigt gosigt ställe. Så där satt jag, sofia, mange, the dude och linus och drack 2 kalla. Till gäst vid bordet fick vi en avdankad konsthandlare som tyckte att både mitt och manges kladd på servetten var något extra och la ner dom i fickan. Mange skall tydligen ha utställning med sina "tavlor" inom snar framtid, jag var bara begåvad och lång, vacker och sexig jag hade även de rätte propetionerna. De ni!

Nu sitter vi här alla som bor här + några extra folk som vi hittade på vägen. Väldigt chill.....

//Lindy

GRATTIS SOFIA!

Idag är dagen då Sofia fyller 21!
Somvanligt drabbas hon av ålderkris men inte så farligt som förra året, tanken var att tjejerna skulle fira denna tös med en öl eller två på chez men stackars Sofia var tvungen att stanna hemma med släkten och äta god middag så jag och tösserna + två karlar firade Sofia utan henne, tyvärr! Men ett stort GRATTIS skall du ha min fina duva!

Imorgon är jag ledig, fy fasiken va gött!
Sofia kommer till mig på morgonen för en härlig frulle sedan bär det av på ett ärende, som jag inte tänker dela med mig utav här. Efter hemlisen skall vi ta oss in till stan för att möta upp morsan Elin och även Anna. Kanske blir en fika eller 2?
För är det något jag kan så är det fika och måla naglarna, silken fin,fin CV jag kan skriva  med det utbudet!?

Denna veckan har en pang upplevlse också, för på lördag efter jobbet skall jag och dom jag bor ihop med på The Zone (Mma gala på lisebergs hallen) Där en god vän till mig förhoppningsvis skall segra i sin match!
Efter matchen blir det party om allt går vägen, det kommer gå galant för denna man!

Nu är det väl dax för mig att släcka ljusen och lägga mig i den stora tomma sängen och vänta på att någon skall komma hem, jag delar lägenhet med 3 andra och ändå är jag ensam hemma (förutom Dolla då) Hur gick detta till???

//Lindy

Bakis+Bingo=B:B

Vakande i morse och fattade ingenting, vilka är hemma?, varför har jag en morgonrock på mig?, varför ligger sofia i "snopphöjd" (citat från mange), Va hände igår?
Jag och Sofia delade broderligt på en bag in box med vin igår. Gasse och Linus delade även dom en bag in box av samma pissiga vin. Mange och Putte vet jag inte riktigt vad dom delade men nått som vi alla delade var ett förbannat trevligt sällskap.

Det var perfekt med en hemma kväll igår tyvärr minns jag inte de sissta timmarna men jag antar att även dom var nice!

Efter att jag fått koll på läget i morse drog jag och sofia in till stan för att fika med Elin aka morsan nu mera och med sig hade hon sin underbart fina dotter, Anna kom också och fikade med oss, trevligt!

När vi hade fått mat i magen var det dax att ta vagnen hem för att handla mat med frugan och sedan gick hon och jag ut på en redig powerwalk, den ni!
Men nu spelar vi bingolotto, inte okej! Det är förbannat jävla tråkigt och aldra helst när man inte vinner ett skit! Jag vill ha mer folk här och mer mys!
AAAaaa jag vill mysa!

//Lindy

vin eller urin?

Jaha igår kväll skulle vi knappt ta en öl men det slutade med massa,massa mer. Fasiken va roligt vi hade! Det blev D.D och det blev ett hak och det blev D.D igen, med sofia+anna+jobbet+gratis dricka+dräg till bartenderas+hemsläp+putte

Nu sitter jag och drocker vin som smakar urin med frugan hennes jobbar kompis och sofia snart kommer mina älsklingar från kullavik hit och steker i biskops gården, jojo fint skall det vara!

Detta var inget vidare sköj när man kan dricka urin-vin istället.

//Lindy

ATJAA

Jag veeet, jag är sämst på att uppdatera här på bloggen. Jag skulle vilja påstå att jag lider av kronisk bloggtorka. Japp japp, det måste vara det.

Anyway, jag jobbar, sover och äter precis som vanligt.
Lite plus just nu är att det är varmt och gott.
Jag och frugan har gått in i sommartid. Dvs borta mer än hemma, vin mer än vatten.

Förmodligen så kommer jag att glömma uppdatera men ni vet att jag lever och har det gott som satan.

Puss!

//H

En öl hit och en öl dit och en rätt ner i strupen!

Vardagslyx är mitt favo!
Idag på lunchen gick jag och Vice BC till Hard Rock för att njuta av en burgare och kolla på när stekarna med pappas kort åt burgare MEN med en öl i ena handen själv festade jag till med en cola, jojo!
Men det var väldigt glassigt att få sitta i solev i 45 min och bara njuta och sncka skit med vice BC.

Efter jobbet så sprang jag på stekarn i typ 2 sec efter 4 sec sprang jag på mina 2 kussar och efter ytterligare några sec möte jag upp chrisse för en fika/öl, frugan hakade och vi hade det nice! Väldigt skönt att det finns folk som är grymma på att bara hänga, tror inte jag har några polare som inte är det men jag ville bara påpeka att dessa kan hänga.

Efter att den kalla hade slunkit ner i halsen och solen sagt god natt tog vi vagnen hem för att fixa frugans frilla. Nu kom pojkarna in genom dörren så nu är det fullrulle igen, men för mig är det nog kudden som gäller för jobbet kallar som vanligt på mig i morgon bitti.

//Lindy


Jobba, jobba, jobba!

Var på jobbet 09.30 igår lämnade byggnaden 22.15. Och vi hann inte klart ändå, så därför åker jag in en timme tidigare idag. Men jag slutar förhoppningsvis kl 18.00 och då kan det kanske det blir fika med chrisse!

Sitter i min kära vän Annas soffa och njuter av solen som strömmar in genom hennes fönster här i linné, fint skall det vara!

Har även ett stort behov av sthlm just nu, snackade med Alex i förrgår och min "kusse" och "moster" igår. Måste träffa dessa snart!
Har väl egentligen inget ball att berätta just nu eftersom att jag stått i en butik mesta tiden av mina vakna timmar de senaste dagarna.

//lindy


Smått och gott!

Har precis plockat undan det värsta här i hemmet, lagat mat till the dude och mig. Det blev till och med mat låda till mig och frugan, fan va redig jag är!

Så nu när jag har lite tid över tänkte jag ladda upp lite bilder från helgen.

Innan det måste jag bara säga, temperaturen är fin, fin! När jag var på vårvärders torget kändes det som om jag var i ett annat land det kan dels bero på att folket jag möte stirrade tok mycket på mig och för att stämningen skulle bli perfekt hade dom en annan hud-ton och pratade ett annat språk, tänk er detta och att det var varmt! 
Utomlands hemma skulle jag kalla detta för.

Nu pics:

Jag och Nico (föredetta namn Filip) aka DregenTYSKEN var ju äntligen hemma, här sitter han och myser med Koffe och Filip.

Sofia älsklingen och mitt ben.


//Lindy


Är på rätt sida

Finns det något mer ro fyllt än få frukost av pappa i barndoms hemmet?
NÄÄÄ! Och ett + är att man inte är bakis heller!

Skall snart ner till mor och låna smink sedan blir det jobba, Vem kommer handla i en sport affär idag? Jag hade inte gjort det men va gör man inte för andra?!

Skall försöka lägga upp lite bilder sedan i kväll men det beror ju på hur planerna kommer att bli....

//Lindy

Vilken natt!

Det var en kanon kul gårdag/kväll/natt.
För det första så fick jag gå tidigare från jobbet igår vilket slutade med öl på rock baren med glada IFK:are och 3 ganska glada men bittra djurgårdare. Efter mycket mycket skratt från mig, möte jag och "dregen" upp sofia och en polare till honom så att vi kunde ta oss hem för att städa innan förfestan skulle dra igång.

Runt 9 tiden var hela lägenheten full av tippade och otippada människor i olika stadier i livet och procent alkohol i kroppen. Förfesten var klockren om jag får säga det, alla var på bra humör och alla klaffade.
Det var ju som sagt lite gott och blandat bland folket, det var kullavik+östersund+rock stars+jobbar polare+mammasan. KLOCKRENT!

Efter lite övertalande går vi till pustervik där trycket var kalas! House musiken av lotus var grymt iaf för mina, annas och sofias öron. Dock var det inte resten av packets melodi så dom satt mest och snackade strunt tills det var dax för dom att åka hem.
För min och sofias del blev det inte så, vi gick till båten och forsatte att kalasa med en härlig grabb! Natten/morgonen slutade hos denna grabb och vi körde efterfest i hans säng ända in på små timmarna tror nog att jag och sofia knäckte den sista kl 05.00 i morse.

Sov 3 timmar sedan jobba, jag var inte kaxig kan jag lova och väldigt trött. Det enda jag kan klaga på är att jag lämnade sminket hos grabben så nu får jag sova med det jag har i nyllet så att jag kan jobba med det i morgon, inte så rockigt men vad skall man göra?

Degar just nu i pappas soffa och funderar skarpt på att sova kudden så man kan kriga i 4 timmar på jobbet i morgon, sedan blir det kanke slottis med chrisse???

Sov fint!
Lindy

Blev inte så som det var sagt!

Det blev förfest med frugan hos hennes jobbar kompis men efter det gick det verkligen inte som planerat! Jag gick med frugan och henns jobb till park men när jag såg kön och att jocke inte stod i dörren så vände jag på klacken och traskade till sticky.
På sticky var Anna och Soffan och en väldans massa otippade människor. Träffade mitt ex johans polare, såg dock inte johan men men. En gammal klass kompis hittade jag med och valda pojkarna.

Det blev som vanligt för mycket att dricka och jag kanske råkade lägga mig på rygg med benen i vädret på trappan, resultatet blev ett väldigt ont blåmärke på skinkan.

Eftersom det är lång fredag i dag så jobbade vi som en söndag alltså bara 4 timmar, efter dessa timmar så åkte vi buss till kullvik och grilla med godingarna och tösserna.
Nu ligger jag och frugan på varsin soffa och degar, gött är det!

Imorgon blir det jobba+förkrök+inte utgång (kommer bli utgång)

//Lindy

Ying yang twins + jag + frugan

Det råkade bli lite nostalgi musik gjort av ying yang twins från tiden i alex hus och jonston.
Men det är väl nästan samma sak i biskop med frugan utan jonston? Nää inte riktigt men det funkar iaf.

Har knäckt den andra kalla nu och väntar på att frugan skall bli vackrare sedan bär det av till wiselgrens platsen för att fortsätta kvällen med en polare/arbets kompis till frugan. Sedan kommer det svåra valet, skall man vidare till park lane efter det eller skall man möta upp töserna (soffan och anna). Jag är kluven!
Det blir inte bättre av att jag har fullet upp hela helgen! Har jag nämt att jag tydligen skall ha förfest hemma i morgon på tysk begäran??? Va gör man inte?!

Fasiken va efter traktad jag är, jag måste bli ett större dräg så att folk slutar dra i mig. Frugan har samma problem, tok jobbigt.....MEN fasiken va gött det är!

Om jag inte hade ett enda missat samtal eller sms när jag slutar efter en hård dag på jobbet hade tårarna börjat rulla, snälla forsätt dra i mig!


Dax att mysa med frugan och fortsätta med det jag är bäst på, öla.....

//Lindy

Flickor små!

Såg att jag hade fått lite komentarer här på bloggen, (lite blondinbelle kännsla fick jag nu, NOT)
Denna person som är anonym, jag antar att det är anna. Om du hade länkat din blogg så hade jag kunnat läsa den för tyvärr kan jag inte stava till denns adreass! Detta varnade jag dig för, så länka den eller skyll dig själv.

Vaknade precis upp från en god natts sömn dock är det förbaskat trångt att sova med dessa breda axlar på var sin sida om sig, men ligger lixom fast.

Gick upp och såg kaoset i vardgas rummet och köket, började plcka undan och sedan diskade jag. Tror ni jag fick någon hjälp? Nää pojkarna sover fortfarande.

Skall man klä på sig och dra sig till värmen i en kavrt?? Japp så får det bli, sedan kanske fika med pappa och sedan kommer TYSKEN! Weehoooow!

//Lindy

Finger tryck?

Joo ni förstår, jag har ett STORT  problem!
Min nya super söta dator är så liten att när jag skriver med fingertoppen på tangenterna så trycker naglarna på en annan knapp, problemet kommer enbart att lösas om jag finner mig en större dator.

Sitter hemma med frugan, the dude och en gäst. Gästen är ingen mindre än karlsson. The dude är nästan arg för att inte har nått att göra, men va tusan skall jag göra åt det?
Imorgon kommer iaf min kära vän tysken och hans linda, fasiken va nice! Har inte träffat honom sedan jag och sofia var i östersund och hälsade på honom.

Får nog se till att the dude får nått att göra nu, annars kommer jag aldrig få en lugn stund.

Och till Frugan det passar sig inte att bara ha ett spets linne på sig, folk blir ju pilska!

//Lindy

Kaffe!

Vet ni hur gött det är med kaffe??
Det är nämligen så att det är gratis kaffe här på jobbet och då passade jag på att brygga en kanna till min "underbara" lunch, till kaffet åt jag en risifrutti. Det var nämligen extra pris på dom på 7 eleven bara 10 .-
Det passar min budgett perfa!

Som jag har berättat för er så är det ju påsk nu till helgen. Detta kommer bli lurigt då jag som vanligt har lovat en massa människor ett och annat och att man skall jobba.
Imorgon skall tydligen frugans jobb ha nått spex på parkan och då kommer den stora frågan, skall man gå dit???
Jag har inga pengar och vet inte om jag har lust men jag vet att jag kommer få lust och framför allt när tysk och linda kommer på besök, skall jag då vara hemma fru??? Skulle inte tro det!

Dessutom jobbar jag bara 12-16 på fredag.
Och sedan drar allt igång. Partille-kullavik-hannas planer-annas planer och sedan jobb igen!

Måste dricka mer kaffe detta håller inte!

//LindyPåsk?

Vilket ältande det blir men fasiken va tiden går fort!?
Ena dagen är det julafton och andra snart påsk!

Jag och frugan satt igår på berså och diskuterade att man var ute på tok för mycket förra sommaren, det vi inte tänkte på var att vi satt på berså och delade en vinare, det hade varit ok om vi inte hade tillbringat kvällen på vasa victoira idag. Skall jag behöva tilläga att det var måndag igår och tisdag idag????
Att man aldrig lär sig!

Efter berså igår drog jag hem till min söndags vän (även om det var måndag) det är alltid lika mysigt och trevligt, finns ingen på denna jord som ger mig så mycket harmoni och komplimanger som denna man. Fick även sova gott och länge så jag kan inte klaga på nått!
Var ledig idag så då gjorde jag det vanliga, besökte mor min och liva upp stämmningen med ett och annat porr-snack, tanterna gillar sådant, haha!
Efter det var det fika för hela sofias slant och det är mycket fint att träffa denna tjej, hon är ju så förbannat rolig!
När vi bytt ställe en gång och några kaffe senare bestämde jag mig för att det var hem och städa dax, som tur var fick jag hjälp av sofia och linus, tack!

Kvällen slutade som ni vet på vasa victoria med frugan, sofia, anna och linus. Skit kul att träffa linus efter alla dessa månader men det är alltid samma sköna person.
På tal om sköna personer så kommer tysk ner på torsdag med bruden, fin fint!

Nä nu tror jag nog det är dax för avsminkning och säng time så fort frugan är klar i duschen, åhhh nice en ny duschad fru i sängen!

God natt

//Lindy


Om man inte bäddar får man ligga då?

Ännu en skötsam helg har paserat, jojo!
Kanske inte en vit helg men jag pratade bara med människor jag kände och jag hamnade inte i någon främandes säng heller, så jag kan med handen på hjärtat säga att jag har varit städad!

Fredags kvällen började med en inflyttningsfest hos frugans jobbar polare dock var det lite, lite röj där så jag och "dregen" drog till berså där jag finner hela kullviks gänget! Fiiiiiiiiiinnnnnnnnnt!

Satte mig vid bordet och började känna mig glad och go, kvällen slutade med att jag och några grabbar från kullavik åker hem och jag sov fantastiskt gött, behövde inte oroa mig för att få ångest dagen efter eller mina orakde ben för dessa pojkar har sätt alla mina sidor.

Vaknade med ett ryck på lördagen och tror att jag skall till jobbet men snabbt som ögat ropar en svag röst från golvet att det är lördag och jag är ledig (svaga röster kan också roppa), jag somnar om en timme och sedan kommer ändå ångesen....
Jag är ledig, solen skiner och jag måste tvätta. Det värsta är att jag är hemma i biksop och vill ut till kullavik. När jag tjötat hål i huvudet på pojkarna får jag med dom till kullavik iaf.

HEMMA! Finns inget skönare än att komma hem till ren luft och folk man älskar och bryr sig om.

Försöker gör ett ganska kort inlägg som jag antagligen kommer misslyckas med men skit samma.

Lördagen går åt till sol, öl och tvätta, FINT skall det vara! Kvällen slutar dock med goingarna hemma hos tysken på hemma fest, dock var inte tysken hemma men hans lillebror.
Jag, putte och sofia kommer hem efter många timmars drikande och med en sko mindre (dock en plast påse till som gull ungen sofia fick använda som sko).
Vi sätter oss i soffan jag somnar i puttes knä sofia halvt på mig och putte sover sittandes. 05.30 vankar jag väcker putte och "bäddar" soffan, putte går hem och sofia ligger goddans!

Söndag:
Hur gick det till att jag står helt plötsligt och tvättar med en 2 åring på höften???
Jag fick ju inte ens ligga och ändå har jag ett barn???
Så går det tydligen när barnvakten blir sjuk och jag får vicka, skall man VAB:a i morgon???
Nää emelie fick åka hem till hennes mamma efter en dags bus med mamma lindy och nu skall jag med ta mig hem med hjälp av the dude!

//Lindy

RSS 2.0