fru+dude=sthlm

När jag bjöd in duden till våran lägenhet så hade jag väl en liten tanke om att nu slipper jag vara själv... Hmmm gick väl sådär för han och min kära fru drog precis till sthlm! Visst jag kunde följt med men det var inget jag hade planerat att göra och för det andra vore det inte smart heller med tanke på att den pencelinen jag fick SUGER.
Den har bara hjälpt lite...

Nog om gnäll!
Eller en sak till: DUDE FIXA GITERREN, STRÄNGARNA FÖRSTÖR MINA NAGLAR NÄR JAG JAMMAR!

SÅ nu när luften är ren så skall jag tala om nått kul!
Jag har börjat inse att min nya grej är att flytta in och flytta ut folk ur denna lägenheten så till helgen kommer soffan! Hon skall ta fru mins plats i sängen och då har jag faktiskt plats för en till i dudens rum?!?!
Intresse anmälan till att vara min helg gäst skickas genom att skriva namn och nr i komentarerna.

Ikväll blir det middag, nice! Min gamla fru är expert på att få till en god middag, nice!

//lindy

SOL!

Man tackar! Det är inte allt för ofta GBG får en glimt av solen, och vips känns allt mycket bättre!
Som sagt jag hade gärna gått på stan och kanske tagit en fika och köpt ett par nya byxor eftersom att 2 par av mina är borta?! Men jag orkar inte....
Mina dagar har varit så här:
Går upp tror att allt e lugnt, lite ont i ansiktet men bättre. Går runt kanske äter frulle... Sedan säger det stopp...PAUS...Vila..
Går upp fjantar runt med frugan eller den personen som är hemma....går bra ett tag... sedan stopp....PAUS...Vila
-----------------------------------------------------||--------------------------------------------------------------------------------

Nu är iaf Fia på väg hit, tror att jag skall till mamma i kullavi idag...
Frugan skall på "after work"
Duden skall fira en tjej som fyller år.

Jaaaa de va det de..

//Lindy

Dude

Hej!

The dude här, tänkter inte avslöja vad jag heter vad jag är eller när jag är!

tack för mig!

/the dude

Lugnt!

Kommer knappt ihåg sist jag hade det så här lugnt, tror det var de 2 veckorna jag var arbetslös när jag tog studenten. Är det då kanske bra att vara sjuk för att man får vila upp sig?
Tycker det är otroligt jobbigt att inte orka hålla sig igång, min hjärna skriker låt mig få jobba eller gå på stan medans min kropp säger rör dig inte för fasiken!

Är iaf inte själv idag, har 2 kullaviks boys på besök. Skönt med sälskap även om dom ligger helv döda av slapphet i varsin soffa..... Men jag gillar det!

Nu märks det att en dude bor i lägenheten, detta upptäkte frugan när hon låg i badet det står nämligen en AXE flaska bland våra tjejfärade shampoo flaskor?!?1 Hur gick det till??
Ni tjejer som har haft en pojkvän eller haft borta match vet ju hur jobbigt det är när killen man bifinner sig hos bara har AXE eller dubbeldusch på dusch hyllan och balsam är inget att tänka på! Man får alltså gilla läget och lukta man resten utav dagen! JEPP JEPP


Våran dude är en riktig man!


Detta är som vi alla vet 2 utav kullaviks killar, dessa boys bjöd på live musik till pankaks middagen igår! NU kan jag nog aldrig mer äta utan ett trubadur band vid min sida.

//Lindy
WTF!

Vet ni hur ensam man känner sig när man är hemma sjuk och ingen vill leka med en?? Och om dom vill så kan dom inte för att då jobbar dom!
Vill inget heldre ligga i någons knä och få en puss i pannan då och då, eller någon som man iaf kan prata med!
Istället sitter jag här ensam och börjar känna folket i TV serierna och vill nästan föra en dialog med dom, eller är det feber yra?

snart kommer iaf frugan hem hade varit skönt om jag orkade gå ner till affären och köpa mat men inte ens det orkar jag.
 
//lindy

Förändring!

Är inte jättekaxig idag, är ärligt talat lite sjuk och det är inte ofta jag erkänner det eller tar piller för huvudverk men när ögonen känns som om dom skall hoppa ut och tänderna lossna då tar jag en pilla eller 2.
Jag var iaf uppe kl 7 och tvättade, när det var klart så gick jag till sängs. Har sovit nästan hela dagen förutom när jag tog en snabb kaffe med kussen.
Nu är iaf frugan hemma och det känns väldigt bra nu inväntar vi bara våran dude, han är på g.....

Tänkte jag skulle visa lite bilder på vårat hem för det har hänt en del sedan sist, våran dude har nämligen fått hit sina saker och då har vi fixat 3 rum till i lägenheten fast i ett och samma rum, hänger ni med??


Detta är den nya replokaen och den hittar man i hörnet.

 
Det är inte alla som har New York på hemma plan.....


Och ett kontor, det är lite små jobbigt när den ena repar och den andra sitter på kontoret...


Och ett TVrum i mitten, som ni ser har vi även en liten replokal utanför mitt och frugans rum. (tanten på TV hade tydligen ett jättetumör så hon fick vara med på bild.)


Sedan har vi köket, fint skall det vara med ikeas "äkta" kristallkrona!


På andra sidan utav matrummet så har vi våran indiska/ romatiska hörna.

Visst, visst jag kunde städat innan bilderna togs men jag var inte riktigt i form för det så en målarburk här och en halv äten frukt talrik där spelar väl ingen roll!


sist men inte minst så har vi mig, sexigare kommer jag aldrig bli!


P.S det är inte illa att få in både frukt och grönsaker i samma inlägg, njut av det! D.s

//lindy


Fort, fortare,snabbast!

Dessa underbara helger bara rusar iväg och veckorna?? veckorna går ju långt över hastighets gränsen!
Denna helgen har varit riktigt nice, efter jobbet igår mötte jag upp min pappi+bror+anna. Det blev mat och dricka på la´gondola (vet inte om det stavas så) riktigt fin mat och sälskapet var ännu bättre.
När drinkarna och ölen hade runnit ner och febern var bort supen gick jag+pappi+anna vidare för lite sommar drinkar.
Men efter en timme tröttnade vi på drinkarna och begav oss ut i "snöstromen" igen till DD för att öla, pappi tyckte det luktade äkligt där så vi fortsatte mot två kanten där vi fortsatte med drink temat.

Fötterna började bli runda och vi gick till IFK´s hak för att fortsätta, där möte vi bland annat lite folk som vi kände, det visade sig även att min kära far känner på tok för många i stan.
Grabbarna som bodde i våran lägenhet innan oss slog följe med oss och vi drog till exet där fetsandet fortsatte långt in på små timmarna.
Vi höll igång i 12 timmar och det är inte dåligt för en tjej som mig som egentligen bara tål 4 öl men igår var jag pappas flicka och klarade av lika mycket som fars gubben min!

Nu sitter jag och min fru + våran dude i soffan och skall kolla på beck, NICE!
 Perfekt avslut på denna snabbt förgångna vecka........

//lindy

Ledig = migrän

Igår var jag ju som sagt ledig, vaknade upp i en säng med sofia och en till. Trodde jag var bakfull eftersom att backyrad babies kvällen innan fick oss att dricka mer än en öl.
Huvudvärken gick inte över, det var inte bakfylla.
Det var migrän! För när jag och Fia sitter på bussen på väg hem kommer en skol klass på men jag ser bara halva. Just snyggt, migrän på sin lediga dag!

JAJA ny dag, skall jobba öppning-stängning sedan blir det nog sova??? Eller??


//Lindy

Backyard babies!

Jaha nu är det dax!
Först jobbet sedan dirr till bruttorna som dricker öl i närheten (hoppas jag) och efter en eller 2 öl blir det Backyard babies!!!
Alla ögon på Fia så att hon inte följer med dregan hem, för hon skall leka med mig i morgon........

//Lindy

Fika!

Är det något som jag älskar är det spontana fika stunder, innan jag blev en hårt arbetande party-tant så var min sysselsättning menlösa fika beök gärna flera gånger på dan eller riktigt långa. Det var även dessa som förstörde min skol gång men nu vet jag varför.
Jag fick nämligen ett mess från Soffan om att hon ville möta upp mig på en café i stan, jag nappade med engång och någon timme senare satt vi på franks och snacka skit.
 Jag älskar allt som har med café att göra, kaffet+folket+stämningen+ljuden+lukten, ALLT!

Tänkte lägga upp lite sköna bilder för att spinna vidare på mitt nostalgi tema som jag drog upp igår:


Bulgarien, jonathan-tatter.   Vill vara brun!


Matts och jake (matt och jacob) Bilden tillägnas Soffan, killarna vi träffa i London

Favvo pojkarna, på väg in till gbg för att fira frölunda indans guld!

Jag och Erik och en bit utav Alex, en av alla hemma fester som spårade ur. Denna gången blev saker stulna, som vanligt i mitt liv, har börjt vänja mig vid det nu.

Patto i ettan på gymnasiet, liten stekare. hahha

Tysken KOM HEM nu, du vet lika mycket som jag att östersund suger om man jämför med gbg!

Frugan och koffe, med det gänget var det också en hel del galna hemma fester........

Något jag saknar är när alla flickorna satt hemma hos min mamma i köket och rökte och snackade skit! TA mig tillbka till den tiden! ALLA flickorna skall det vara!

//Lindy

STORA behov!

Jag har stort behov av värme just nu, tänk er en sand strand med en riktigt kall öl en massa nakna snygga kroppar som plaskar i vattnet! ÅHHH det vill jag ha nu!

Men ett tag till får jag frysa och vara bitter men snart, snart hoppas jag att även jag får en bit utav solen!

Sitter här i min soffa med Anna och kollar på Tapout (Mma program) och då kan man ju inte undgå att tänka tillbaka på mitt ex och få en obehaglig nostalgi kännsla, inte kanske obehaglig men inte rolig. Känns som om det var igår jag och han satt hos Anton och kollade på Tapout, killarna i soffan fyllda med adrenalin och jag på golvet och målade naglarna. Jag var sur på Dennis för att han antagligen hade hetsat mig och förstörde min nagelmålning och Anton garvade åt oss som vanligt och gav mig en och annan komplimang för naglarna. Dennis fick man ju aldrig höra sådant utav men jag trivdes fasiken så bra med honom ändå. MEN som sagt det är bättre så här för oss båda, han trivs med sin tjej och jag trivs med mitt liv.

Nog om honom....


 

Skall snart lägga mig, jag har ju en ny dag framför mig i morgon med jobb. Det bästa av allt är att jag har bara rena kläder och ny målade naglar, tänk att livet kan bli enklare bara utav små saker?! Men folk som känner mig vet att jag uppskattar det lilla även om det ibland inte verkar så.


//lindy

 


07.00

Började min dag, trodde faktiskt inte att jag skulle orka tvätta och helt enkelt strunta i det. Men ibland blir jag överaskad av mig själv, gick upp nästan med en gång när kl ringde och rusade ner till tvättstugan.
Nu är kl 10.30 och jag har nästan tvättat klart!!!!!!!! UNDERBART!

Anna går runt här och packar ner sina saker i påsar och korgar (hon har inte fattat att man använder kartonger) känns dock lite tråkigt att hon skall ta sitt pick och pack och dra till finare vyer men väldigt kul för henne!
Dock kommer hon inte slippa mig inte, jag kommer mer än gärna vara där för hennes place is the place to bee!
Även om hon inte vill ha mig där så kommer jag att vara där, bara så att du vet babe!

Guggen skall ju ta över Annas plats kommer nog bli nice det med, men är han lika huslig?

Vårdcentralen blir mitt nästa uppdrag, tycker inte om det! Hatar att gå dit känns som att folk bara antar att man vill vara sjukskriven bara för att man är ung, har mött många sådanna läkare och faktum är att jag hatar att vara borta från jobbet.
Senare idag blir det jobba med tanter och barn i vattnet!

//Lindy


Söndag.

"Jooo så attt äähh" Allla hjärtans dag is over, nu har jag exakt ett år på mig att skaffa mig en värdig man och slipper nu ta första bästa.... SKÖNT.....
Singel livet är helt okej ändå, så länge man omringas av goá vänner och träffar nya människor, man kan ju lika gärna säga att det är helt okej så länge man slipper vara ensam.
Gårdagen var riktigt nice iaf så länge vi var hemma, vi spelade sanning eller konka, drack vin och tjötade.
Tyvärr slutade kvällen inte riktigt helt okej, pustervik va inte alls lika roligt som sist utan det var glest med folk dock riktigt bra musik men vi saknade trycket.
Vi drog istället till vagenen för att åka till exet men när vi väl var framme så var det tok lång kö och det är inget vi gillar när det är minus grader ute och inte är helt 100 på att vi skall få komma in.
Vi tog nästa vagn hem, städade som aldrig förr gick vi och la oss! DUKTIGT TJEJER eller skall man tolka det som en misslyckad utgång??

Imorgon börjar jag inte förrens kl 15.00 men skall ändå upp kl 07.00 för att tvätta, kan knappt vänta -det skall bli såååå kul! Nästan så att jag skall lägga mig nu så att det snabbare blir morgon!

(Hade skrivet ett ännu bättre inlägg men internet fucking jäv'''a avbröts så att det försvan!) TACK för ingenting.

Om det är nått som gör mig galet arg så är det:
*fylla på kaffet i "kaffe behållaren"
*tappa saker så att man måste böja sig ner och tappar man då samma sak igen då jävlar.
*när datorn lr liknande inte gör som jag vill.

//lindy

Lite ändringar...

Nu var även denna helgen slut och det blir tillbaka till jobbet imorgon.
Nya arbetsuppgifter och nya jobbtider. Alltid nice med lite nytt.

Sedan är det även så anna ska flytta ut ur lägenheten och då fyller vi hennes plats med Daniel aka. Guggen :)
Den förste mars så flyttar grabben in.

Denna kille kommer framöver leva i en pojkfantasi...
Bor ihop med två tjejer, som sover i samma säng.....
Vi behöver ju inte nämna att vi känner varandra sedan barnsben och att vi är som syskon, det är bara onödigt.

Låt folk fantisera...

När jag och min fru kommer hem drar vi genast av oss kläderna, sätter på oss hotpants och ett par mysiga tofflor föreställande rosa kaniner.. sedan så hoppar vi i sängen och har kuddkrig.. ALLTID!!

Nu kommer Linns hem snart så det är dags att hämta mina hotpants...Hörs sedan..

//H

Att göra ingenting

Som frugan skrev så har det varit en lugn hemmakväll. Nu har fny åkt hem till sitt place och mina fruar har gått till sängs. så nu sitter jag i vardagsrummet med tända ljus, dricker passionfruktsläsk och snaskar godis till lite lovesongs.. mys faktiskt!

Imorgon så ska vi ju ha en singelkväll här hemma, men nu börjar folk dra i en från alla håll och kanter och vill att man ska ut och göra stan.
Får se hur det blir med den saken, kan ju bli trevligt men som sagt så vill jag inte ut och klubba på årets största raggningsdag!
Eller ska man ta tillvara på tillfället?
Nej, nu får jag skärpa mig.
Imorgon ska bli en superkväll som jag ska spendera med mina goa vänner!!!

Förövrigt så har jag världens goaste syskonbarn..

Här är lilla emy. Oftast är hon arg...


..men det går över ganska fort igen...Hoppas att ni har en mysig fredagskväll!

Puss

Hanna

Hemma kväll...........

Fredag och jag har enbart druckit en öl vill inte ha en till vill bara sova!
Tror jag vet svaret på mitt tillstånd, väldigt förkyld!
Jag trodde helt seriöst att jag skulle ut idag, det är ju fredag men NEJ! Tant lindy sitter hemma i soffan med lite godis och några trevliga damer vid sin sida, JOJO hoppas pappi läser detta då blir han stolt!

Imorgon blir det ännu mera jobb och sedan hem till vin och trevligt umgänge, det verkar som att några kill kompisar är sugna på att haka på min och flickornas idé om att trotsa tvåsamheten..... Så tjej kväll kanske blir singel kväll och då kanske det händer att man går ut..... Men jag är ju såååå trött.....

God natt// Lindy

Hanna

Har varit sjuk ett par dagar och har dämed gått runt hemma och stirrat sönder väggarna. Men jag har också haft så otroligt mycket tid att tänka... vilket kan vara bra, ibland.

Jag har under de senaste sex åren inte varit ensam. Och då menar jag inte ensam som själv i ett rum, utan ensam utan att ha någon att ringa och säga godnatt till...typ.
Sjukt.
Sex år är nästan 1/3 av mitt liv...
Jag har fått ensamhets-sjukan -Ångest över att inte ha någon.
Det har alltid vara Hanna&X, aldrig Hanna.
Nu är det bara Hanna.
Nu får jag ta hand om mig själv, det finns ingen som möter mig i dörren, pussar mig i pannan, drar sina fingrar genom mitt hår eller kramar mig så hårt att mina lungor går sönder, ingen som säger jag älskar dig och ger mig en mjuk kyss.

Är det detta som är singel och living the dream?
I don´t get it!

Mitt mål framöver är nu att lära känna mig själv (jag veeeet, alla säger så), och vara bekväm med att vara jag...
Bara Hanna.


//H

Vart är han??

Igår under lunchen slog det mig, jag måste ha en kille i mitt liv! Inte 2 inte 3 utan EN kille som älskar bara mig!
Förhållandet skulle vara perfekt! Iaf nästan hela tiden för lite tjafs måste man ha ibland för att behålla spänningen och så att man kan bli samms igen, för vägen dit brukar vara het!

Iaf under lunchen stitter jag och hetsar min kollega och vill veta va han skall ge sin lilla älskling på alla hjärtans dag, han svara:
 - NÄÄ sådan skit håller inte vi på med, iaf inte jag! Vill hon ha nått får hon för fan säga det!

Jag försöker sedan förklara för honom att vi tjejer tycker inte om att förklara utan ni killar skall bara veta hur, när och varför utan att vi skall behöva använda ett enda ord! Det är som när ni frågar oss:
 -Är du sur?
- Nää..
-Säkert?
-jaaaaaaaaa!
Fast egentligen är vi skit sura......(och då skall ni veta varför)

Men nu till det jag har försökt säga hela inlägget som hela tiden spårat in på något annat.....
Jag såg mig dröm ring i metro under gårdagens lunch! 17 diamanter och det "stod typ" Lindy över hela den!!!!!
Min kollega tyckte att jag var pryl galen, men näää det är jag inte, hade jag fått välja mellan evig kärlek och en otroligt fin diamant ring så hade jag valt...... Evig kärlek!

(Hade jag det perfekta förhållandet hade jag inte behövt välja)

//Lindy p.s (ta inlägget med en nypa salt, vet ju inte i fall min blivande pojkvän läser) d.s

efterlysning!!

Är det någon som har kanalen viasat-fotboll...!?!
Den  24 februari + 11 mars

Zlatan Ibrahimovic vs. Christiano Ronaldo

Två utav dom få grabbar man blir ännu mer sugen på dessto svettigare dom är...

Come to mama!!!


//H

drop it!

Idag har det varit en riktigt slapp dag. Gick upp tidigt med linnsan men sedan så har min dag gått ut på ett titta på den ena dåliga serien efter den andra. Går fortfarande runt i morgonrock, gott!

Men jag har i alla fall hunnit med att prata med min goa vän från stockholm, vi disskuterade skillnaden på killar och tjejer. Han påstod att alla tjejer han stött på har varit dramaqueens som är långsynta och gör allt värre än vad det är.
Är tjejer verkligen så?! Fan va jobbigt egentligen. Mina tjejer är världens bästa tror jag, jag kan inte fatta att nästan alla vi är singlar.. haha!
Jag tjatade liksom emot när han sa det om att vi var långsynta dramaqueens, för det är faktiskt nästan inga utav mina närmaste tjejkompisar. Vi neggar av oss en kort stund men sedan är det bra. Man vill bara få det ur systemet och sedan så kan man släppa det.

Kom igen, ni måste ju hålla med om att det tar ju grymt mycket mer energi att gå runt och vara arg på någon än att säga/acceptera ett förlåt?!

Ja, ja detta kan man också älta mer än nödvändigt så jag sätter punkt nu.

Nu ska jag tänka på ett min goa vän står naken i duschen istället..ohlala!!

//H

starka röror..here i come!!

Ja, det är inte bara jag som har ångest över denna omtalade lördag vi har framför oss, alla hjärtans dag även kallad.

Att vara i ett förhållande denna dag är optimalt, man myser, käkar middag och ger varandra söta små presenter.

Att vara singel denna dag är helt...fel. Man ska inte vara ensam just denna dagen på året, det är nästan så att man skäms över att inte ha någon dejt. Och det är fan sjukt.
 
Givetvis finns det uppstyrda tillställningar på mer eller mindre alla krogar längst avenyn, men hur patetiskt är det inte då?
"...kom alla ensam jävlar som inte lyckas hitta någon att dela säng med inatt...här är eran sista chans..."

Nä usch, det är inget för mig.
Har jag inte hittat någon underbar kille, med vältränad ryggtavla, tindrande ögon och fantastisk personlighet och som är heeeelt carzy about me redan innan så kan det kvitta.
Inte fasen ska jag gå till krogen och plocka hem någon desperat halvsnygg stekare som jag enbart sexar upp för att kväva känslan av ensamhet för en kväll. Det håller inte, kontentan av ett sådant kalas blir ångest.

Så, som frugan min tidigare skrivit så blir det tjejkväll här hemma.
Vi tänkte hylla ensamheten, eller man kanske ska säga att vi ska älta att vi är ensamma istället för att försöka hitta oss var sitt "fem-i-fem-ragg".
Det blir till att spela absolut love songs, bonda med var sin ben&jerry och mysa med ett glas vin.
Disskutera alla idioter man träffat, komma fram till att man säkerligen inte ens kommit halvägs bland alla idioter man kommer att träffa innan man stöter på the one. Om denna omtalade the one ens finns, eller om det är dagens sanning att vi alla kommer att sluta som creepy-cat-ladies.

Och det är skit för mig!!
För jag är inte överförtjust i katter.


//H


PS. Men då kommer jag tänka på en sak.. vad fan händer med alla gubbar?
Inte tusan har man hört talas om creepy-cat-men..eller? DS.

Heeej!!

Vet att jag varit otroligt dålig på att uppdatera på senaste, men jag har haft så mycket runt omkring att jag inte hunnit.. eller kanske ska kalla det orkat.

Anyways, är ju back on track i Göteborg nu och ska vara hemma framöver.
Nog om det. Uttjötad historia.

brb

Puss på er
/H


Mitt är inte ditt!

Idag skall ni få höra en märklig historia om hur linnsan fick sin plonka back!
Joo det började med att den lilla flickan fick sin efterlängtade lunch, hon ställde in soppskålen i micron och medans hon väntade på att soppan skulle bli varm läste hon metro i en mycket obekväm ställning. DÅÅÅÅ händer det, henns mob ringer och det är inte vilket nummer som helst om står på displayen utan det är ett okänt nummer?!?!?

Flickan tror att det kanske är så att hon gett ut sitt nummer till någon som hon inte kan komma ihåg, men så var inte fallet!
I luren är det en ung pojkröst som frågan flickan om hon heter Lindy Johansson, flickan svara jaa...
Killen svarar jag har hittat din plånbok!
WoooooooT? tänker flickan men blir otroligt glad!
Pojken kommer med plonkan till flickans jobb men det ända flickan ville ha i sin plonka var ju farmors gammla guldörhänge och det fanns inte kvar!!!!!!!!

Tack pojken!
Men den idioten som tagit mitt örhänge, han är död i mina ögon!
DET SOM ÄR MITT ÄR MITT OCH INTE DITT!

//lindy


Anonym, nej tack!

En liten detalj, ni som komenterar blogg inläggen skriv gärna erat namn så jag vet vem personen i fråga är då jag inte tror att någon utomstående läser inläggen. Tack på för hand!
Dock blir jag ju inte ledsen om någon jag inte känner läser men det är en annan femma.

Nu till något helt annat:

Dagen har varit underbar! Frukost med alla fruarna är ju inte fel och sedan en hel dag på stan med en utav dom, men dagens höjdpunkt var nog Annas lägenhet, SHIT va nice!!!!!
en 2:a på linné är ju inte fel och dessutom så kan man typ hoppa från balkongen utan att slå ihjälsig! Detta innebär att när rockstren i mig kan komma fram, och då kan jag leva ut detta genom ett coolt hopp!
Eftersom att jag nu mera tror att jag är lite rockigare än vad jag egentligen är (dock bara natte tid med för många öl i kroppen) på dagen är jag mer en blandning av flick-flicka i röd piké.

Kvällen slutade bra med en harmonisk stund i en viss persons soffa och det är ju alltid trevligt. Nu ligger jag i min egna med min ena fru mitt i mot mig då den andra är hemma i kullvik.
Mitt liv är nice! Förutom att någon/några har jävligt svårt att skilja på MITT och ditt då jag har blivigt av med min plonka!

//Lindy

Hur singel vill du vara?

Javist är jag singel, men frågan är hur mycket singel jag egentligen är? Jag har ju ända 2 fruar och en helvetes massa människor som säger att dom gillar mig iaf.

Men den 14.e Februari är det inget vidare att vara singel då det är parens dag och då menar jag par som är i en relation med varandra och som ÄLSKAR varandra så att det är så där äckligt gulligt, därför tänker jag och mina fruar fira den så här:

1. Middag (kanske)
2. VIN!
3. Ben and jerry glass.
4. tårar
5. "ensamhet"
6. Romatiskt film så att man gråter lite till.
7. Alla hånglar upp varandra av ren ångest.
8. Alla somnar dyng raka och odrägliga på tidnings vagnen.

SOFFAN och FIA ni är hemst välkommna på den tillställning, även andra singlar som trottsar tvåsammheten precis som vi och tror att kärlek är för mesar och ensamheten är för tuffingar! VÄLKOMNA!!

Kvällen kan se ut så här:

Vi tror att vi är designers men i slut ändan så har vi bara skapat en "sofia i plasten igen"


Eller så börjar vi tro att vi är rockstars och slänger ut Tv genom fönstret ( nää de va ju tidningsvangen som skulle ut)


Det kan även hända att Anna blir tokig och börjar dansa!


Men så blir det väl även en del fyllekörning med den omtalade vagnen....

Så om detta låter intressant så kan ni anmäla er här på bloggen genom att komentera inlägget. De 10 första får ett åk gratis! Så snabba er och vill ni slippa långa köer så ber jag er komma i tid!

//Lindy


Då har tant ålder slagit till....

Helgen har varit kanon! Var på parkan i fredags med tösserna och dansade natten lång till jingryds fantastiska musik. Kvällen slutade tydligen med att tösserna plockde hem tidningbudets vagn och körde sönder lite lister  som sedan jag fick städa bort, hur fasiken gick det till??? Blir väl så när man inte följer med hem och håller kollen på dom.

Lördagen var ännu bättre jag var hemma hos pappa och tog det hur lungt som helst sov 12 timmar och helt plötsligt var det söndag!

Det jag egentligen skulle säga var det här: I lördags innan jag åkte till pappi så var vi en sväng på k-mässan där jag till min förvåning leter efter "höga i midjan" jeans, detta måste man nämligen ha när man kommit upp i åren och inte längre kan ha muff låga jeans som inte döljer valkarna på magen! Näää man är ju inte 19 längre.....

Javsit kan man träna och skaffa sig en kropp som en 19 åring men det är ju fan så mycket enklare att köpa byxor som är lite mer tantiga som passar till en 20 årig tants kropp!

//LIndy

Ghaaaaaaaaa!

Är det något som jag hatar och inte kan hantera så är det dåligt väder!
jag kan hanetra stress, dålig energi, konstiga kunder och ingen sömn MEN jag kan inte vara glad eller det minsta possetiv när vädret är så fattigt!
HATAR när solen inte är framme och framför allt när vädret skriker höst,regn och må piss!

Blir så förbannat arg på sådant här! Jag behöver värme och sol!

Självklart behöver alla sol och alla gillar solen men igår när det började snöa va mina tårar inte långt borta, snön skall hålla sig i norrland och om det nu måste snöa så kan det väl snöa från 1:a dec till nyår. Är det ingen snö då så får det vara!

Känner att jag är ovanligt gnällig nu förtiden men det skyller jag på vädret, det har jag gjort ända sedan gymnasiet och det har ju fungerat hittils så jag fortsätter ett tag till!

Helgens planer kommer att ändra sig men för hoppningsvis till det bättre, nää jag tänker inte vara glad nu! Vill mycket heldre lägga mig i sängen igen och hoppas på att någon kopplar in TV åt mig ocg klappar mig på huvudet.

//Lindy

Onsdag!

Javsit nu är det onsdag hela dagen.
Dagen börjar med för mycket frulle och ont i vaderna, kan inte ens gå normalt. Utseendet är väl en blandning av ghetto/Rnb brud med fel på båda benen och en rockig hår uppsättning.
Kan ni förstå hur detta går ihop? Säger bara en sak, that´s me!!

Ikväll blir det jobb till 21.30 städa lagret är ju aldrig fel!!

//Lindy

5 dagar 8 timmar...

Det är så länge sedan jag skrev här, men det har hänt en del så jag har inte haft tid eller ork till att skriva skit här.
Men idag har jag lite tid över till att bara vara för både Anna och Hanna är borta, tycker att det är lite tråkigt att vara själv men med åren har jag börjat att acceptera det. Tror att man inser detta vid ca 20 års ålder att det är rätt skönt att vara själv men MAX timmar.

Igår va jag på mitt andra jobb och knegade och i morse kunde jag knappt resa mig upp ur sängen tror inte att det är hälsosamt att träna om det skall göra så ont dagen efter! Det är värre än en baksmälla!
Men jag har svaret på mitt problem, har man inte rört ett finger på 2 månader och sedan tar 2 vatten gympor så får man skylla sig själv att det gör ont att röra sig dagen efter.
Om jag hade tränat regelbundet iaf några dagar i veckan har jag inte haft det så svårt idag.

Ni förstår ju vilka problem jag har som gnäller över träningsvärk, att inte detta står på löpet är ju jättekonstigt!

// Lindy

RSS 2.0