Dax för mat.

Fast man kan hitta på en massa saker som "måste" göras innan man lagar mat, som typ ligga i soffan och kolla på TV. För det är ju inget roligt at laga mat och framför allt inte när frun är i kullavik.
Skall jag äta själv då?

Undra när värmen kommer?

//Lindy

Nja....

Visa veckor har man ett fantastiskt flyt, andra veckor så simmar man mot strömmen och visa veckor så ligger man bara helt still som på en badmadrass i stillahavet.

Denna veckan har varit som på stillahavet fast utan sol, värme och salt.
Vist har man hunnit med en del roliga saker så som att Alex va nere från sthlm och att Soffan va över på middag. Men i största allmännhet har det bara varit stilla.
Sova, jobba och äta.....

Denna veckan blir det mycket ledigt från jobbet men då pengar kontot börjat sinna så blir det lugnt och stilla. Plugga blir det och att hjälpa till med ex frugans flytt.
Jaaa det var väl det.

Vill ha nått spännande, nått nytt och nått fantastiskt. Ge mig det!

//Lindy

Dåligt!

Inte skrivit på väldigt länge.
Inte lagt upp bilder väldigt länge.

Det händer nu!

Sitter med min komvux bok (Evenemang- från organisation till utvärdering). Har läst den en gång och nu skall jag läsa den igen men inte nu, nu.
Orkar inte det. Valde det här istället, kan ju inte bli en helt annan person bara för att man skaffat lgh och blivit plugghäst så här på senara dar.

Appropå ingenting!!! BINGO, GE MIG FYLLEBINGO!


Mjukporr, jag vet.....


Världens sötaste Ella!!!!


Nu kommer hon aldrig tappa bort troserna igen, skönt!


Nostaligi på berså! Jobbigt nog så var man fortfarande igenkänd. Men att sitta på en trätrall och skämas över 50+are var ju ingen hitt!


In jag kommer knappt ut!


I fortsättningen kanske det är ett bra alternativ?!

//Lindy

RSS 2.0