Jepp 30 min med datorn!

hehheeeeeejjj!
Om ni viste va glad man kan bli för att få sitta framför en dator och höra ljudet av en TV i bakgrunden! Men det är klart att man uppskattar det när jag och frun tillbringat de senate kvällarna med att ligga på varsin madrass i en blivande klädkammare och läst slitz. MEN vi har ju iaf en radio!

Saken är den va tusan skulle jag göra uatn min fru?!
Hon har fixat nästan allt när det gäller flytten+städandet+packning+mat etc etc.... Utan henne hade det aldrig gått så här bra med inbrott och flytt under samma månad!
Jag vet att min fru är bättre än era!

Nu bor vi iaf i den nya lägenheten men får våra grejer till helgen, men det känns som att allt börjar lösa sig nu, ÄNTLIGEN! Nu skall det bara fixas en ny dator och en TV så kommer det gå lite lättare.......


Nu skall jag njuta av TV i bakgrunden.

LOVE L

vänd på handen

Folk ser nog mig som en ganska så stark person som tar hand om allt och alla... på gott och ont. Det är trevligt att vara en sådan person faktiskt.Oftast.
Men dom dagarna man inte känner sig stark eller glad eller omhändertagande så vill man inte spela att man är det heller. Det är svårt.Svårt som satan.
Bara för att man inte hoppar omkring och är glad och spyr energi över alla så betyder det inte att man är sur. Men man blir vilket fall en bitterfitta per automatik om man inte ler helatiden när man förväntas att göra det.
Just nu så vill jag inte spy energi. Jag vill vara bitterfitta.

Allt är just nu ganska snurrig. Jag vet liksom inte ens var jag ska sova inatt.

Kanske dags att ta reda på det....

//Hanna aka bitterfittan


Så här gick det till:

Jepp nu skall ni få höra....
15/11 Jag+Frugan +en helvetes massa andra var på trädgårn och dansade natten lång, en utav de bästa utekvällarna någonsin! House tåget is the shit!
 Är lite impad av att jag pallade med att ha en klinkersplatta i handväskan hela kvällen, denna platta lossnade nämligen från chez golv och jag och frugan vet att man alltid är säkrast med en "tegelsten" i väskan så den råkade hoppa i väskan och bli kvar hela kvällen, MEN va hjälper det mot inbrott????

Kl: ca 03.00 kom jag hem med olle vi tjötade+rökte+flammsade och sedan gick vi och la oss. Kl:04.00 ringer Anna och jag tjötar lite med henne för att sedan somna om igen....

Morgonen där på 16/11 vaknar jag med ett ryck för att jag tror att jag försovit mig, jag skall kolla på mob vad klockan är men finner den inte i laddaren på sängbordet. Jag går in till Tv rummet och skall kolla kl på datorn och märker att även den är borta + att hela lägenheten ligger på golvet, min första tanke är ju inte att vi haft inbrott utan att olle löst amok och river runt allt vi äger och har. Olle som lagt sig på soffan vaknar, han hade lagt sig i soffan då han trodde att frugan kommit hem. Dock va inte fallet så utan det var en man som vidrörde olles rygg och föst honom till soffan och inte frugan!

ALLT är borta! Jackor+mob+dator+körkort+kameror+ mycket mycket mer!

Det värsta är att brottet antagligen är riktat just mot mig och frugan eftersom dom just gått ner till våran bunker-lägenhet och inte rört de andras lägeheter, inte heller har dom tagit något utav de andras saker i förrådet utan bara VÅRA!!!!!

Skit äkligt att veta att någon har varit precis vid mitt ansikte när jag sovit och vidrört olle! Är sjukt glad att jag inte vaknade iaf och att jag inte var själv......

Men som försäkringsbolaget sa att eftersom att ni inte vaknade har dom antagligen gjort som på många andra inbrott nu förtiden, gassat oss! JOJO det gör dom jävlarna nu förtiden eftersom att de allra flesta husen är larmade förutom när folket är hemma och för att inte man skall vakna, eller om man vaknar skall man inte vara 100% medveten så använder man GAS! 

Tänk om det är någon man känner???? Va fan har vi gjort för att bli utsatta för detta??? Va hade hänt om det var frugan som var hemma istället för olle??? För atntagligen trodde ju han/den/det att olle var min fru......

FUCK THIS! Jag är både arg+ledsen+chokad+pank!

Ni som vill ha tag i mig så har jag fruns ena mob. Även ett utav de nr som hon har för tillfället.

Frugan vi löser detta!!

LOVE// MrsL


 

peppa peppa ta i trä hjälpte inte...

Har haft inbrott i lägenheten.... därför har vi inte kunna uppdatera bloggen... har ingen dator längre.

Frugan uppdaterar mer sedan...

/H

Släp in dä fejs

Alex kommer ju idag.....!!!

Men jag uppfattade igår att det var från idag hela vägen fram tills onsdag hon skulle stanna... dock var detta bara ett önsketänkande...
Hon ska hem imorgon igen... skit!!

Aaahhhh, jag hör det jag vill höra... inte okej.//Hanna


ALEXANDRA!!!

Ni förstår inte hur glad jag är! Alex kommer ner från sthlm och stannar tills på onsdag!
Och detta tack vara frugans och alex gemensamma jobb. Beskedet fick vi när vi var ute igår och sen dess har inget vart så kul, för man vet ju att inget slår ALex hem komst!

Tänkte lägga upp bilder från gårdagen/natten men finner inte min kamera men innan jag blir arg över det så skall jag kolla om sofia har den, hoppas det!

Det var väl en sådär ute kväll igår, jag och frun åkte hem vid 2 tiden. Men det var nog lika bra eftersom att jag skall jobba snart!

När jag slutat är Alex här!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


LOVE // Mrs L

klara färdiga...ut!

Nu ska vi strax sticka ut...!!!

Denna kvällen ska bli tokkul!!!

Linnsan har redan fått sitt goda ikväll så hon slipper att fem-i-två-ragga

HAHA!!

//Hanna

Vissa ska alltif veta allt....

Fick ett klagomål av min kära arbetskollega om att jag skriver mycket om kläder men inte vilka kläder....

Adam jag ska visa dig.......en del utav dom...


//Hanna

På det 6:e smäller det....

Antar att det inte bara är jag som är taggad för ikväll...
Fick just ett mess från Fia....;

"Flarran ska vara slut innan vi lämnar hemmet! Vi ska ha en oförglömlig kväll och alla ska krypa..."

Haha!
Hon är ju helt jävla galen ibland!

//Hanna

Ikväll blir de fest......

Först blir det jobba!
Jag och frugan skall försöka undvika stressen i kväll genom att redan igår välja kläder för i dag/kväll. Det är väl en grymt smart idé men jag är inte nöjd med vad jag valde. Har INGA kläder längre!
Detta måste vara ett av de stessigaste jag vet och när disk högen blir större....

Nä får se till att fixa tvätten nu, så att jag kan sticka till jobbet...

LOVE//MrsL

Vakna med the voice!

Silket härligt gäng! Tänk att jobba med dom?! De vill jag göra.

Om jag inte hade stammat hade jag vart perfekt för radio/TV, nu får jag nöja mig med att bara göra Tv/Film/Teater. För jag tror dom följer manus ännu mer där än i radio och jag stammar inte så länge jag vet va jag skall säga eller när jag är arg.
Dock blir det lite jobbigt att hålla i sär alla orden om jag har 100000 saker jag måste berätta samtidigt på väldigt kort tid, då stammar jag.

Torsgad idag då, då lär det ju vara Fredag i morgon! KUL! Om man hade nått att ta på sig till kvällen??? Det har inte jag och inte har jag pengar till att köpa mig något fint, hade jag haft pengar så hade jag inte haft tid fatt köpa nått heller för på den H&M som ligger bredvid mitt jobb finns inget!
Och det är bara på luchen som jag kan tillbringa lite tid till shopping, men nu hade jag ju inga pengar så varför älta??

LOVE// L

15 dagar kvar!

Det är väl underbart när man kommer hem och middan är klar! Det var den nämligen idag, fann min fru sittandes i soffan och maten var bara att värma, det är vad jag kallar vardagslyx.

Nu är det bara 15 dagar kvar tills man är ledig nästa gång och det är samma helg som vi flytar till vårat nya hem, skall bli sjukt gött att slippa bunkern då inget riktigt är som det ska här.
Och när jag skriver att det BARA är 15 dagar kvar så menar jag det, veckorna springer ju bara i väg. Nu är det redan Onsdag och halva veckan har gått, vart tog den vägen?
Som jag och frugan sa, helgen känns längre än vardagsveckan. Och svarat är nog att man är vaken lika länge på helgen som man är måndag-fredag och sover nästan ingenting. Men va gör man inte för att ha roligt och ta vara på den tiden då alla andra är lediga?

Finns så mycket att se fram emot nu! Livet flyter bra!
*festligeheter.
*födelsedagar.
*flytten.
*jul.
*nyår.

LOVE// MrsL


Som frun bäddar...

Jag och frugan har försökt lära våra soppåsar att gå ut och slänga sig själva i soptunnan...
Men dom år så jävla tröga alltså!!
Dom har fortfarande inte lärt sig . Got damn it

Så nu har frugan kommit på att om vi straffar dom genom att kliva över dom när vi går ut så kanske dom lär sig?!?

Hoppas verkligen det!

Annars.........


// Hanna

sätt änd dann

Åh förresten, nu kan jag äntligen pusta ut!

Helgen är planerad!!!

På dirren efter jobbet på fredag så sticker vi hem och klunkar vin, där efter så sticker vi ner till Berså och hälsar lite på fadde, sen blir det Parkan :) Kommer bli galen fest!! Tjoooohooo!

På lördagskvällen blir det housetåget... kan bli kul!

Nu har jag bara det jobbiga kvar... what to wear?

Tell me someone!!!!
(och ett svar som"kläder" godtas icke!!!!)

/ Hanna


Tack för maten den var god den gav kraft på Lenas mor?!

Sitter på jobbet nu har har precis tryckt i min min utomordentligt goda lunch som min fru lagat till mig igår!
Kassler med ris och kantarellsås samt vitlöksfrästa champinjoner och broccoli MMMMM!

Tack Fru!

//Hanna

onsdag den nya måndagen.....


Vem är det som bytt ut "dags känslorna"?
Ni vet nog va jag menar, på en söndag har vi ju e känsla i kroppen som påminer lite av ångest för att det snart är måndag. På måndag har man den där vidriga känslan av att det är en vecka tills ledighet.
Men i dag är det onsdag och jag har en känsla i kroppen som påminner om en måndag. Kan bero på att jag jobbar runt 13-16 dagar nu utan ledighet....
Men de e lugnt, det blir ju pengar!

Hörs i kväll!

LOVE Mrs L

Förövrigt....

Jag tror bestämt att ni vill ha lite bilder faktiskt!!!

Så jag tänkte ge er det.
Som en kompensation för att jag är den mest usla bloggare man kan tänka sig!Fattar inte varför jag inte odlar affro?!?


Min fantastiskt snygga fru!! (och sikken klyfta!!!!)


Kollegor och jag


Ibland fångas det där lilla extra på bild... Detta var en sådan gång!


Emil våldtog ett får innan vi gick till Parkan....


Mycket blod gick till spillo denna kväll...14 stygn


Att dra upp trosorna som en tant är attraktivt faktiskt. Förstår inte hur man kan säga annat!!?


Frågan är varför man putar med läpparna a´la silverstedt...
Porr-sofie är förövrigt en riktigt läcker brutta!


Ja nu får det vara nog!

Sov gott!

/Hanna

Då var det dax!

Då var det dags för en uppdaterig kanske?

Jag tycker själv att jag bloggar flitigt! Eller kanske inte så värst...

Att vara "bloggare" är fasiken jobbigt. Hela dagarna så kommer jag på otroligt viktiga saker jag måste ta upp i bloggen... när jag kommer hem så har alla viktigheter försvunnit..märkligt!

Men nästa gång jag kommer på en viktighet så ska jag vara så snabb att ni hinner inte ens läsa det... (????)

// Mrs H

Trodde jag va depp men icke!

Är ju ledig idag och som vanligt regnar det på mina lediga dagar, men man kan ju knappast sola nu ändå så va gör väl lite regn då?
Trodde jag skulle vara depp en dag som denna, men finner ingen anledning till det. Skulle ju kunna börja älta vädret+att jag är ensam hemma+att mina naglar är trasiga+ om våran mina majs går att äta eller inte+ att jag bor i en bunker+ att en pojkvän skulle vara mysigt+ mycket mer!
MEN jag är inte depp någonstans snarare har jag det ganska mysigt sitter här med ljus tända och en kopp te och skall snart göra det mest avslappnade jag vet, måla någlarna.....

Har till och med gjort klart allt man kan göra med maten utan att laga den, frugan kommer hem runt 17.30 och då skall vi ha en romatisk middag hon och jag, hahaha

Något som jag är ruskigt bra på är att dagdrömma! Gör det hela tiden iaf hela tiden då ingen pratar med mig eller om jag är jättekonsetrerad på nått annat....
Spårvagnen är mitt favo dagdrömms ställe, idag tänkte jag så här....
Åhhh jag vill ha pojkvän, vill ligga och mysa med några starka armar runt mig och någon som pussar mig i pannan så där härligt spontant.
Sedan kom jag på att hade det varit 25 gradet varmt+sol+semester så hade jag nog inte velat ha en svettig karl runt mig. (citat från min kära kusin) Då hade jag velat göra massa roliga saker med tjejerna!
Det var tackvara denna dagdröm som jag hoppade på fel spårvagn och hamnade i frölunda och det värsta är att det händer allt för ofta.....

Vet inte om jag är flickväns typen eller singel typen, för jag är ruskigt bra på båda sakerna så därför tänkte jag så här:
Jag skall börja säsonga, flickvän på vintern och singel på sommarn. PERFEKT!

Nä nu skall jag måla naglarna och kolla på MTV!
Höres kanske i kvällen efter min middag med frun.
Vad mer kan man begära?Glömmde tala om för er att jag är bruett igen!

LOVE// MrsL

Okej de va slut, men nu är det TOMT!

Facebook är som kärlek både bra och dåligt, just nu bara dåligt!
Loggade in på facebook för att uppdatera mig om mina vänner, nu ångrar jag att jag loggade in! Fick mer info än va jag ville...... Mitt ex har skaffat flickvän?!! Okej?!?! SÄG det till mig istället får jag läsa det på FB.

Bara för att jag inte är tillsammans med honom skall ingen annan heller få vara de, iaf inte innan jag har skaffat någon...... Jag vet jag är en självisk -sate, men det här är inte okej!


Men är han lycklig med henne så varsegod! Jag är lyckligare utan honom... hoppas jag....


Love// MrsL


Grattis pappa på alla pappors dag!

Söndag.................... Frugan ligger i sängen och jag har precis ätit frukot, sticker till jobbet om ett tag och då skall man vara munter!

Helgen blev som vanligt långtifrån planerad, eller den var planerad men vi gjorde inget av det vi hade betämmt.
Igår tex:

Efter jobbet va det raka vägen hem och trycka i sig de sista pankakorna så att spriten man skall hälla i sig landar mjukt. Efter att ha suttit ner i kanske 10 min så va det bara att ta sig i kragen och ställa sig i duschen.............................................
Sedan blir jag som vanligt lite irreterad eftersom att jag fortfarande inte har något att ta på mig, Men vi hade fin besök i går så jag kunde ju inte leka rövare i samma uttsträckning som jag vanligtvis hade gjort om jag inte hitar det jag skall med engång. Efter mycket om och men hittade jag en klänning som jag egentligen inte alls ville ha på mig, men frugan och sophiero såg så missnöjda ut med att jag aldrig blev klar så jag fick ge upp....

Sedan kom vinet in i bilden och allt blev en smula enklare!

Men det bästa med går kvällen var ju ändå att jag och frugan åkte till järntorget efter kebab house, Joo ni förstår att vi skulle till pustervik. Vi kommer till dörren och får reda på att dom inte tar kort så vi går och tar ut 200 kr så att vi kan betala de 90 kr i inträde, väl inne så visar det sig att man måste betala 20 kr för att hänga in jackan.
Det är absolut inget konstigt eftersom att det gör det i hela GBG, men dom tar ju inte kort!
SÅ eftersom att jag och frugan inte fick riktigt grepp om stället så bestämmde vi oss för att åka tillbaka till avenyn och säga hej till en jobbar kompis.
Vi kommer till Avenyn stannar i 10 min och åker hem!

Precis så hade jag planerat kvällen???


Frågan är varför man har så mycket roligare på förfesten än på krogen?

Har jag blivit gammal? Det är ju faktiskt inte så långt kvar tills jag fyller 20, the end of tonåren.......

LOVE// MrsL

MEN.....

(L):
Jag vill inte att det skall vara Fredag i dag!!!
För att när det är fredag så skall man garanterat ut..... (då tänker väl ni, det är väl ingen som tvingar dig)
MEN det är det faktiskt, jag tvingar mig själv med hjälp av andra!
Säger Frugan visst skall du med ut?, jag svara NEJ samtidigt som jag börjar riva i gaderobben efter en party outfit som jag ändå aldrig kommer bli nöjd med. Detta kommer jag göra samtidigt som jag blir arg och dricker en slatt vitt från förra helgen......

Mitt patetiska liv...MEN det är inte sant! För när jag väl kommit ut på krogen så har jag alltid roligt, det är bara procesen dit och dagen efter som är extremt jobbig! SÅ frågan är, är det väsrt att gå ut?????
MEN man är ju extremt rolig, snygg,"rik", smart, trevlig? m.m just under dessa timmar så det kan nog vara värt att må piss en dag innan och en dag efter bara för att få släppa allt i några timmar mitt i natten....

Sitter just nu i soffan med en förliten tröja och dricker kaffe, frugan ligger i sängen och skall sova 11 timmar sammanlagt så hon går väl inte upp än på ett tag......

Love// Mrs L

Då var det dax!

Jobba idag, har inte gjort de på 2 dagar! Känns som om jag har varit ledig jättelänge, jag måste ju vara bäst på att koppla bort jobbet då jag är ledig!

Ikväll skall jag och frugan till berså och äta deras underbara sallad, men anledningen till att vi skall dit är att frugan skall på möte med en utav bersås ägare.... Jojo fint skall de va!

Skulle fixa min nya look i dag, gick la så där... Ser ut som jag har en blandning mellan knullruffs och sperma i håret!!!
Är det okej?


Love// MrsL

En dag i kylan!


Joo joo visst gjorde jag en del vettiga saker idag, fikade+köpte paket till Lisa och pappa (och ja carro, visst fyller han en dag efter frugans pappa, men det är ju farsdag på söndag).

Jag möte upp min kusin på Tin tin på linné, skulle möta anna men hon tränade och var en duktig tjej istället...
Senare kom frugan och satta sig och vi tjötade på tills kusinen gick och Lisa kom i utbyte.
Hon fick sin present som vi slagit in i 2 påsar vilket gjorde de hela ännu charmigare!
(hon fick ett par converse)

Efter några minuter i den bittra kylan lämnade vi Lisa vid spårvagnen och vi gick hem till våran nya frisör, Anton! Skit duktig var han och fasiken va snygga vi blev!

Nu väntar iaf jag på att kl skall bli säng time då det för tillfället är den bästa stunden på hela dagen!
Vet inte hur jag skall klara mig i den nya lägenheten, utan frugans säng?!
Men en så länge har jag ju ingen egen så jag stannar nog kvar hos frugan i hennes säng ett tag till, hahaha

Love// Mrs L

Vaknar och frugan är glad!

MrsL:

Jepp min andra dag som jag är ledig denna veckan, helt sjukt och lite jobbigt känns det....

Men i morse vaknar jag av ett glädje vrål från frugan eftersom att rätt person van presidentvalet i USA. 
Jag är fortfarande är ner bäddad/sover svarar -mmmmmmm.
Vaknar till mer när hon slår igen dörren och går upp och tror att vi vunnit något fint! Typ några miljoner!!!!!!!
Fan va gött tänker jag och slår på TV,

 just de jaaaa de va inte vi som van utan presidenten......

Nu skall jag fixa mitt korta hår och sedan åka ner till stan. Detta skall göras:

*köpa present till Lisa
*-------||------ pappa
*träffa anna
*träffa kusin anna
*träffa MrsH+Lisa
*kanske låta anthon klippa mig

Skall ta med mig kameran och dokumentera dagen.....

Love.................

måste bara....

...skriva att jag vet att mrs betyder attman är gift osv... och att jag och Linnsan inte är det.

Och varför då slösa ett inlägg på det?

Jo, eftersom jag har en storasyster som har en tendens att kommentera det mesta så tänkter jag att det är lika bra att skriva det redan nu!!

Förmodligen så kommer hon kommentera detta också...
Antar att det är hennes kall i livet...

Well, well nu ska jag och frugan gå till sängs!!!


(och imorgon när jag vaknar så är Obama USAs nya presse! Hell yeah!)

Natti natti

//Mrs H

Att hänga med...

mrsH - jag blir sugen på att rulla runt i gräset...
mrsL - ..naken...
mrsH - ä ru naaken?
mrsL - ä ru naken Lars...
mrsH - nej! " är du vaken lars, är du vaken lars, har du borstat tänderna?"
mrsL - fan va kallt det är!!!!!
mrsH - Idag pratade jag med ett jehovasvittne...


Oftast ser ett samtal ut såhär... det är helt normalt.. eller?

Givande....(?)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0