Det jag vill ha av Tomten är sömn!

Och givetvis, paket, pengar och god middag med min älskade släkt!

Nu är man inne i ett jobbar pass som varar i 8 dagar men man är ju ledig 2 dagar i rad, Julafton och juldagen!!!!!
Sedan måste jag ju dock ta lite ledigt runt nyår, inte för att jag vill utan för att livet inte alltid blir som man vill och tänkt sig. Men frågan är om det är nu man skall göra den stora förändringen i livet eller om man skall vänta några år tills allt är som det borde innan förändringar är valkommna?!?

Sitter och väntar på MAT!
Har inte ätit nått speciellt gått det senaste. Fredag bjöd på pommes och brunsås och gårdagen bjöds på pasta och knäckebröd...

Det händer faktikst inget roligt alls just nu men det är väl så när man inte orkar ha ögonen uppna för roligheter utan istället väljer sängen...Jag vill ha en riktig myskväll med familjen och jag vill hemsk gärna se min fars inredning med mina gammla möbler. Det är illa när jag inte hinner med min egna familj medans tjejerna hinner både fika med min pappa och hälsa på min kära mor! Men dom vet att jag älskar dom otroligt mycket!

Love

//Lindy

JUL LOV? fuck jul lov!

Dagen ungdommar vet knappt vad "göra bra ifrån sig är" så därför tycker jag att vi bojkottar jullovet för alla gymnasie elever och deverse annat folk som inte kan hantera det. och istället ge det till dom som verkligen förtjänar det! Vi som verkligen är behov av ett lov och till och med kämpar dagligen för lite ledighet, borde inte vi få ett långt och härligt lov?!

Men vissa personer måste ju dra in skattepengar så att våra slarviga elever i skolor kan få både mat och lov...

Eller så gör vi så här...
Ge allt överflöd till dom som verkligen behöver det. Så från och med i dag så skall eleverna sammla in pengar till dom behövande istället så gör våra elever nått vettigt i stället!?

//Lindy

Det vankas jul i svealand!

Efter att sovit på tok för länge utan att bli ett gnutta piggare tog jag tag i det som skulle göras, städa!
Det finns betydligt roligare saker att göra men när regnet pissar utanför och julstämmning inte kan finnas så är det väl det enda rätta att göra mer tråkigheter!

Jag menar dags-stämmningen kan väl ändå inte bli mer neggig än vad den är?
MEN!!!!!

Som många den senatse tiden har försökt att printa in i mitt huvud så kommer det sol efter regn, och idag betyder det julshoppning med Fnysan!
Inte för att det finns så många som man skall handla till men ändock dom som får en julegåva är ju trots allt mina allranärmaste så som far, mor och bror.

Och bror min är redan avklarad, dubbla t-tröjer för att hålla värmen i dec fungerar inte!!!!
Han skall bli varm till jul!

Just i detta tillfälle sitter jag och beundrar mitt (annas hem) ny städade hem och vad passar inte bättre då med att gå egenom spellistorna på spotifly som vänner har lagt till under tidens gång....


" va inte arg, för du är redan i stituationen. Den är redan gjord.
Hitta lösningen, det är bara du som vet hur det skall sluta och istället för att se det som att vad du en väljer så blir det fel... Vad du än väljer blir det rätt. Du vet, du kan, det blir bra"
...... the boss är klok.....

//Lindy

I wish I was a emo-kid....

För om livet hade varit så bittert som för en Emo så hade visa saker inte känts så svarta.
Ett liv med dans på roser blir bittert när en stor motgång kommer som en chok men hade det varit ett liv fullt med rosen taggar hade sticket varit en vana och därför inte gjort så ont...

Men nu är sticket stort men vist läker även dom ljupaste såren.

Tur att vännerna fungerar som plåster på såran och dämpar smärtan...


SVART


Brrrr it´s cold in here!

Tillbaka till det verkliga livet som sagt, it´s sucks!!!! BIG TIME!

Men utan det hade jag antingen varit en framgångsrik gold-digger eller så hade jag varit en luffare på nisse som sålde faktum.
Bära eller brista???

Eller spela på säker hand och gå all in på jobbet mitt.
Feg som en kyckling kliver jag in i vardagens sysslor men fan va bra jag gör det!

Fredag sägs det vara i morgon, good för dom som är lediga helger, för oss i handels innebär det JOBB!
Men häng inte läpp 100% OB, hell yheeee!!!!

Det goda med helg och framförallt denna helg är att Sthlm kommer ner och att det skall firas! JAG SKALL FIRAS, det kan ju vara brutalt roligt!//Lindy

GRATTIS LINDY!

JOOO det är ju faktiskt så att det är min födelsedag!

HURRA HURRA HURRA!!!!!!

Har fått 2 fina pressenter av Anna, kanske var det en liten pik men ack så behövligt!

Nya troser och en ny smink väska!

Tror hon hade tröttnat på mina brutalt osexiga underkläder och mitt gnäll om att sminket inte ligger där det ska! TACK!//Lindy

RSS 2.0