Vakna

Att man aldrig kan bli pigg, man sover och sover men det hjälper ju inte!

Idag blir det de vanliga jobbet efter det blir det nog en sväng till anna, fast det vet hon inte än. Nä jag orkar inte mer, fast att the dude är uppe, jepp kl är inte mycket men han är uppe!

//Lindy

Pärlplatta,jazz trummis,whisky?

Varför kan jag aldrig ha en vanlig utgång? Är det mig det är fel på eller dom jag väljer att gå ut med eller är det dom vi möter som det är fel på?

Igår kl 22.00 kom anna från jobbet vi bestämmer oss för att ta en öl.
Vem försöker vi lura???
Det slutade inte med en öl kan jag lova.

Träffade som vanligt helt otippade personer så som, en avdankad transa utan tänder och hans väldigt vänster lagda polare. Polaren är den första människan jag träffat som har en historia om en pärlplatta, de ni!
Fast den får anna berätta hon gör det bäst!

Efter att denna polare beställt whisky  till oss alla så började karatefyllan slå ordentligt! (nej jag dricker inte whisky, bara igår.)

Från kingshead till ett annat hak till ett annat och till sist rock baren med taxi som en frilansande jazz trummis betalde. Inne på rock baren står min gammla flamma!
Alexander i pressbyrån, jag var fruktansvär kär i honom i 1:an och 2:an på gymnasiet så kär att jag inte fick fram ett ljud när jag skulle köpa cigg av honom. SÅ KÄR, SÅ KÄR!
Men eftersom att jag inte var charmigt full utan väldigt drägig trodde jag att alex hette linus och bodde i kullavik, tills han påminde mig om vem han var och jag talade glatt om hur kär jag var i honon för några år sedan och vist viste han vem jag var.
Dock glömde jag honom, efter ett tag då trummisen blev mer intressant. Varför går jag alltid hem med fel kille????

Natten slutade i trummisens lägenhet med jazz i bakgrunden och jag sovandes på hans arm medans han låg och pratade om livet.

Vaknade och kände igen mig allt för väl, hmmm huset mitt i mot. Där har jag varit många söndagar och haft blandannat en efterfest med sofia och Anna.

Nu skall jag jobba....

//Lindy

GÖTEBORG!

Finns det något glassigare än GBG när det är sol och vinden håller sig borta?!
NEJ det gör det inte.

Efter jobbet traskade jag hem till vår kära vän Anna för att lämna mina saker, sedan traskede jag tillbaka in till stan för att fika med frugan. sedan traskade vi tillbaka till Anna.
JEPP traska är det nya flickor, och framförallt i vår solen!

När frugan bredvid mig slutat göra ljud ifrån sig skall vi traska igen, då skall det ölas och möta upp innehavaren av lägenheten vi sitter i just nu, anna!

Helgen, var inte vit. Men den var nice!!!

Säger bara en sak, är man verkligen ett offer eller en köttbit eller är man bara jävligt trevlig och allt för många tycker det???? Frugan hon vet, jag vet! Men vi vet inte svaret vet ni???

Imorgon skulle jag kunna sova till 14 för jag börjar 15 men det blir nog inte så.

//Lindy


Hur kända är inte vi nu?

ELLER???
Ni mins väl inlägget om måndagens bravader? NU finns det även bevis i GT att vi var och spelade bingo, kolla vimmel bilderna där...
Dock tycker jag att jag borde varit på första sidan med en fet rubrik, nu är hon GBG:s mest eftertraktade singel och letar efter ett stadigt förhållande.
Min kära kollega tyckte inte min idé klingade bra.

Men när vi ändå är inne i lite kändisskap så kan jag meddela att några på facebook har kontaktat mig den ena skrev.
Tja fan, är inte du Tores dotter?

Den andra skrev.
Hej Lindy jag känner igen dig, kan dock inte plasera dig...

SÅ lite "känd" försöker jag intala mig själv till att jag är.
Räker det inte med en kändis morfar??? (tydligen inte)

//LINDY

Nytt LIV?

Nää men en ny dator! En liten söt acer som passar perfa i väskan, akta dig blondinbella nu kan jag med blogga överallt. (det var ett skämt)

Nu till något tråkigt, jag har bara fått ut 7000 i lön denna månaden. Detta beror på att löne tanten inte kan sköta sitt jobb. Föra månaden drog dom ingen skatt så jag fick tok mycket pengar, planen var att lägga undan pengar till denna månaden då dom drar hälften av förra måandens skatt och den rätta skatten för denna månaden. Tyvärr så viste inte löne tanten att jag inte är en hejare ¨på att spara så nu är mitt spar konto tomt! FUCK denna månaden kommer bli både mager och tråkigt. Men det är nog lika bra så att man blir smal och snygg igen.

Tillbaka till att inte göra nått, mmmm det är fint det!

//Lindy

Nästa TISDAG....

Jepp åter till jobbet, 7 dagar kvar tills nästa ledighet.
Nu skall jag ta det lugnt, väldigt lugnt. Jag hoppas att det blir så i alla fall!

Helgen skall bli lugn (undantag fredag). I en månad kommer jag vara fattig tack vare löne tanten inte kan sköta sitt jobb!

//lindy

varför ogilla måndagar?

Som vanligt spårade kvällen igår, varför??? Men det va en helt galet kul kväll!
D.D var första stoppet för mig, anna, sofia och soffan. På D.D skötte vi oss väldigt bra, det var när vi lämnade stället som ältandet tog fart om blandannat tömning.....?

Efter en iskall promenad till Razzia var det dax att fylla på våra öl magar och förbereda oss för bingon, en så länge var vi skötsamma. Några öl senare och färdig spelade gick vi till Pustervik, här lämnar vi spåret totalt och minnet.

Kan ju säga att det slutade i en lägenhet på linné för min del hos en chalmerist som läser till dataingenjör, fint skall det vara!
De andra tösserna hamnade med i Linné men hemma hos Anna, dom var inte ensamma där inte. Flickorna hittade precis som jag ett ragg och himmel va jag garvade i dag när jag fick höra vad som hänt!

Naken i enbart mc-boots liggandes med en naken man över sig nuppandes i trapphuset!!!!!!! (vem det var av tösserna sägar jag icke!)
Skall jag behöva påpeka att kl var runt 6.00 på morgonen och att det finns visa som åker till jobbet då?!

Denna töss var inte ensam om att få smaka på snopp den natten/morgonen det var en till som fick sig ett nyp och det var inte jag! Lilla jag somnade så sött efter att ha kaxat av mig på den stakars chalmerist pojken, skall väl inte för fina allt för helt "pappas flicka" var jag dock inte.

Dagen efter, dagen idag. Var ännu roligare än går dagen tror inte jag var helt nykter när jag vaknade och det var inte de andra stollarna heller. Efter att jag lämnat pojken begav jag mig mot Annas place för att åka och äta frulle med flickorna, jag lär aldrig mer få köpa baugette på baugetten på korsvägen!
Gubben i hörnet säger lite vitsigt, -skall inte flickorna plocka undan efter sig?
Jag säger, - Jasså farbrorn i hörnet vill vist att vi skall städa tjejer. Jag kastar mig över skräpet och smäller ner det i papperskorgen alla på hela stället tror att jag är arg och har tappat kontrollen men det hade jag inte! Det dom andra inte fattade var att jag skojade men säg det till den stackars tanten i kassan som såg liv rädd ut, HAHHAHAHA!

Så här kan det se ut när vi 4 spelar bingo!

Anna drar till en pose och detta är vårat nya motto!


Smile för me babe!


Dom kan!


Denna man skall jag utmana i slottskogen på torsdag, jag skall springa i skogen med höga klackar och han skall springa baklänges i sneakers.... Igår va det en perfekt plan. Men idag säger jag nej tack Jesus!

//Lindy

25, 30 och en Ella

Snacka om helg med massor av roligheter.
Efter jobbet i fredags fixade jag en liten after work, det blev iaf jag, peter och krister från jobbet sedan lånade vi även in en kollega från frölunda och så kom frugan och hjälpte oss att after worka.

Lördagen var kaos fast på ett bra sätt!
Frugan och jag började dagen med en pang frulle vi trodde att vi hade all tid i världen så vi slingade hennes hår då jag plötsligt får ett tele samtal av dady som säger att han är hos oss om 10 min och då skall vi åka till den ena kussen som fyllde 30! PANIK där står jag oklädd och osminkad men effektiv som jag är hann jag precis!
Bullar i överflöd blev det hemma hos kussen!
Efter bullkalaset bar det iväg hem till 30 åringens lill syrra som även hon fyllde år fast 25, faster gjorde paj, jag "hjälpte till" med fixet och kussen städade, gästerna kom och sedan kunde vi göra oss i ordning.

Det blev en väldigt trevlig tillställning, 15 brudar + öl kan man ha annat än kul då???
Träffade en del bekanta ansiketn igår med, Steekan blandannat men det var inte där jag tillbringade natten iaf! Vem vill lyssna på Elton john och dricka röd vin när man kan få annat?!

Nu blir det chill med frugan!

MEN först VÄLKOMMEN ELLA till världen! Elin och Richard blev stolta föräldrar igår! STORT grattis!

//Lindy

Resumé

Denna helgen har varit nice.

I fredags så lagade jag och min roomie middag och sedan så mötte jag upp frugan nere i vasastan, tog ett par cider och sedan kirra vi vagnen hem och möla i oss godis :)

Sedan var det lördag och då blev det sjukt mycket slappa och MTV-tittande, och vipps 200g choklad senare så var det dags att göra sig iordning och möta upp kollergorna nere i stan..
Riktigt trevlig kväll faktiskt, fram till att alla började tjaffsa om var vi skulle gå..
Ni kan ju tänka er själva, 10 säljare som säljer in sin åsikt om vart vi ska ta vägen.

Well well, efter sen frukost på egg & milk med frugan så blev det ett par timmars jobb, sedan hem och laga spagetti-carbonara. Vilket blev en sjukt god middag!

Nu ska vi strax kolla på Beck och mysa med helgens andra chokladkaka!!

See you

//H

Jag fixade det!

Gick upp kl 09.00 för att gå en sväng, tur att solen var framme annars hade jag nog tyvärr inte kommit upp lika lätt. Men ut kom jag och gick i ca 40 min kändes som om jag gick längre men tydligen inte.
Sprang upp för trapporna och sedan några sittupps på det så var man klar!
Möllar i mig frullen så att jag hinner sola innan kursen.

Dude:en verkar ha seriösa problem med sitt alarm på mobilen den började pipa när ja gick upp och den håller på fortfarande......

Får nog åka förbi mor mins jobb med och tatta lite gratis kaffe..


//lindy

Dom förstår!

Det kanske inte alltid är det lättaste att förstå mina meningar men dom som lärt känna mig förstår precis om inte annat kan du räknaut va jag menar.
Tex. Min Fru hon är helt fantastisk, jag står och sköljer ur hårfärgen och skriker till henne att hon skall hämta den där grejen....
Efter 2 sek så kommer hon med balsamet, perfekt!
Likaså har mina kollegor lärt sig att förstå mig nu, min chef avslutar mina meningar och har svar på mina frågor innan jag ens hinner ställa klart dom, perfekt!

Imorgon drar anna till London gott för henne!
Själv skall man försöka ta sig upp i tid så man hinner med en power walk/ jogging tur innan man skall till Avenyn akademin på en av de 9 kurserna jag skall gå för att få min nya dator. Mycket bra när man får en betald utbildening och köpa en ny dator för 700 spänn, mer sånt!
Sedan blir det återigen jobb, jobb, jobb

Nu ligger fru min i sängen och läser dax för mig att klä av mig och bädda ner mig bredvid henne...

//Lindy


Chill hos oss...

Ännu en pang helg har dragit förbi. Fredag var ju slapp men det var inte lördagen!
Var ju på schlager middag hos Virre och inbjudan kom från Issa, träffade väldigt sköna människor och det är ju aldrig fel!!!
Älskar att möta nytt folk och framför allt när alla är så öppna och glada som dom var hos Virre.
Ex:et skulle ju komma med hans flicka men dom fick tydligen förhinder så jag hängde med hans vänner istället, någon får ju ställa upp för det förr i detta laget...

Igår efter jobbet bar det av till kullavik för att tvätta, och fasiken va jag och frugan fick slita med den förbannade bagen som vägde ton! När jag skulle slänga upp den på axeln som min kollega gjorde tappade jag balansen och var nära på att trilla över sko stället i lunch rummet som tur var fick han tag i min arm och räddade mig i sista stund.
Det slutade med att han fick bära den hela vägen till spårvagnen och upp på vagnen.
Frugan, dude och mange har stor handlat så nu kan vi iaf äta restan utav månaden, yippi! (hatar sådana uttryck så jag tänkte pina mig själv med att slänga in ett yippi)

LEDIG imorgon!
*sova
*bära ner skit till förrådet
*damsuga
*power walk (om vädret tillåter)
*hämta körkortet
*möta upp anna
*möta upp soffan
*träffa elin?
*färga fru mins hår och mitt
*laga mat?

//Lindy

Går in 100% för att inte gå ut!

Jag brukar lova mig själv att inte gå ut ca 3 helger i månaden, jag lyckas aldrig!
Men idag har jag verkligen gjort allt för att inte trilla dit igen.

*Kom hem klädde av mig och la mig i ett varmt bad.
*Tog bort sminket.
*På med tant trosorna.
*På med mjukisarna.
*Satte mig i fotöljen med datorn.

Det gick ju bra......
 SÅ kom frugan, dude och madmc hem....

FUCK....

Dom skall ut, jag blir hemma själv och det är svårt att inte falla för grupptrycket då...

Nu återstår bara att plocka undan här hemma, packa ner tvätten i min ny in köpta jättebag, måla naglarna och väja outfit för mårgondagen hålligång...

SOVA....

//lindy

Frölunda!

Jomen visst! Är man bra så är man!
Fick biljetter av jobbet till Frölunda matchen och tur för dom att de vann! För hade jag kommit ut i "snö kaoset" med en förlust i bakfickan hade jag nog inte sett solen igen.... Hade blivit fruktansvärt down...
MEN jag behöver icke älta för de vann ju!

Fredag i morgon upplyste en kund mig om, lite förvarning tack?! Skall göra mitt bästa för att ta det så lugnt jag bara kan för till helgen blir det på tok för mycket att göra och likaväl nästa helg. Men det är bara roliga saker och självklart jobb....

//Lindy

Vissa dagar..

..vaknar man på morgonen och tror att våren har kommit!
Men ack nej..
...lagom till lunch ser man att marken är helt vit...


Idag var en sådan dag.


/H

Trodde jag!

Bossen ringde igår och gav mig ett fantastiskt förslag om att börja 07.30 idag och sluta kl 17.00 så tidigt har jag aldrig slutat tidigare på detta jobbet så jag blev glad!!!
Tror ni att jag kunde gå 17.00???
NEJ det var på tok för mycket att göra men jag fick nästan gjort allt. Så i morgon skall jag och peter på hockyn som tack för att vi är så jävla bra!!!

I kväll blir det med sport!
Fotboll, Manchester och Inter... Finna grejer iaf fina pojkar!
Nä skämt och sido det lär bli en grym match det är bara ett plus att dom är vältränade och visar lite hud. (mellan strumprna och shortsen kan man se lite av de vältränade låren, titta så får ni se)

Dax att dra sig till pubben och välja den bästa platsen!

//Lindy


Nämen tjaa!

Som vanligt så är jag för jädra dålig på att uppdatera
MEN
när jag gör det så får våran lilla blogg en smarrig touch av Honey (hoho).

Nu ska jag plocka fram lite goda frukter till mig och min fru, men jag lovar att uppdatera imorgon!






Kärlek till kullavikarna som var hos mig och frugan i lördag, åh va mysigt det var!


/H

Inte dåligt!

Som vanligt när jag är ledig går jag upp för tok för tidigt, i morse vaknade jag av Annas och frugans mobil alarm. Dom klev upp ur sängen lite innan mig, jag kom väl upp runt 07.15 för då var det dax för pankaks frulle på milk and egg i linné! RIKTIGT NICE! Har ju fått en förkärlek för just pankakor och där är dom great!

Mätt som fasiken tog vi vagnen, Frugan till sitt jobb och jag + Anna till hennes (och mitt extra jobb) Hon skulle jobba och jag sola. Efter en svag bränna och knappt några "tan lines" (finns ju en viss person som är lite svag för just tan lines) begav jag mig till min mors jobb för att liva upp stämningen där och dricka lite gratis kaffe.
1 timme senare tröttnar jag på att underhålla morsan så då ringer jag ex:et och bestämmer mig för att möta upp honom och Anton en snabbis men innan det hinner jag springa in på H&M och konstantera att banta är ett måste då jag inte kommer i min vanliga storlek, sedan snabbt in på mitt jobb och byta några snabba ord med bossen.
SÅ, nu träffade jag grabbarna snabbt för att sedan hinna träffa Elin.
Elin är mitt ex kompis flickvän denna underbara tjej skulle blivit mamma för 3 dagar sedan men ungen vill fortfarande inte ploppa ut......

Nu skall jag lägga upp bilderna från lördags kvällen, har precis damsugit och sitter och njuter av mitt kaffe. Får snabba mig att njuta för snart är det dax med en power walk med frugan.
Inte lätt att vara ledig när man skall hinna med allt som man inte hinner när man jobbar...


Putte och Frugan hade lite glasögon visning, det finns även bilder på alla med glasögon (bara så att ni vet!)


Shteeeek posen kom fram och grabbarna klär i det! Men det är ju inte så konstigt när man tränat på den. Alla i kullavik kan göra den, eller???


Det är svårt att få med alla på en bild verkar det som men här är fler utav boysen.


Dom försöker iaf!


Bad boy in pink!


Naawww.....


Jaaaa jag vet! Max ett glas i timmen..... Alltid skall det bli för mycket...........

Där fick ni en glimt av kvällen. Något jag ångrar är att jag inte tog kort dagen efter när hela lägenheten var full av sovandes folk. Det hade varit nått!

//Lindy
 

Helgen med de bästa!

Ni som inte var hos mig,fugan och the dude i lördags missade nått fantastikst!
Vet ni hur farligt det är att spela jag har aldrig med en färdig skriven kortlek?? speciellt när det känns som om dom gjorde kortleken till mig! Han ju knappt ställa ner glaset innan det var dax att hälla ner nästa klunk av det jästavinet!

Alla godingar var på plats iaf nästan alla och jag måtse säga att jag hade en underbar kväll! Vist jag fick för mycket att dricka och gav en person väldigt mycket komplimanger men han var värd dom!
Det hände en hel del annat med tydligen, dock är mitt minne efter kvällen inte det bästa men jag har hört att någon tömde innehållet i sin mage i våran vask.
Jag har även hört att alla andra också fick i sig en hel del!

Dagen efter slår nog allt!
Skall stiga upp till jobbet, öppnar dörren ut till vardagsrummet och det kryllar av boys överallt! Jag försöker dölja mina fantastisk små tuttar och kliver över boysen så deskret jag kan.
Det låg en på golvet + 2 i varsin fotölj + en i soffan + en i våran klädkammare?!
Jag var lite väl tankad för att komma ihåg att även Eric D och holmström hade kommit dagen innan men det fick jag snabbt reda på när holmström glatt ser mig halvnaken. Det är ju dock inget han inte sett innan dessa boysen har man ju kännt ett tag nu!

Bilder kommer när jag är på hemma plan igen är nämligen på besök hos Anna i linné och det är inte heller fel!

Tack för en underbar kväll alla kullavikare!! Det får bli väldigt snart igen!!!

//lindy

Godingar

Är inte pigg alls idag....
Jag och fru min åt middag på berså, till maten blev det givetvis lite dricka och i baren var det självklart dessa farliga gratis shots.
När vi bestämmer oss för att berså fått sitt av oss traskar vi upp för avenyn med fästa på Parkan, det slutade hemma?!
Jäkla 7 eleven! 
Vi kom halv vägs innan polly, klä av oss kläderna och dra täcket överhuvudet kom i tankarna, det gick bara inte att motstå.
Vi har blivit ett par oldies!

Jag får trösta mig med att i dag smäller det! De gamla godingarna från Kullavik skall hit på lite party, jag hoppas och ber att det blir ett trevligt, ganska lugnt party. Man är ju inte 19 längre och då har man heldre en städad kväll, iaf när man jobbar dagen efter och sovit förbannat lite det 2 senaste nätterna...

//Lindy


TORSDAG

Dagen innan "helgen" är idag, men man kan väl nästan säga att torsdag är lite "helgig" ändå. Det är ju faktiskt mer drag på en torsdags natt i gbg än vad det är på en tisdags natt, så från och med nu har vi helg tors-sön! Fantastikst!
Helger spelar ju ingen roll för mig om vi har eller inte har men det känns bättre att veta att det är helg när jag står bakom mina 4 väggar och de stora glasrutorna mot avenyn en lördag. För då vet man att det är fullfart på klackarna om några timmar!

Efter jobbet idag skall jag hem till kussen på lite middag och snacka skit och tyvärr röka alldeles för mycket, brukar tyvärr bli så när man är där.
Kommer även tillbringa natten där, får väl se om hennes nisse som hyr ett rum hos henne är något att ha?!?!

//Lindy

Hel dag med ANNA

Men först måste jag berätta om gårdagen.
För det första hände nått mycket ovanligt mig när jag jobbade.
 På morgonen frågade jag exet mitt om han ville luncha, hmm gick inte jättebra för han svarade inte.
MEN precis innan jag skall gå på lunch får jag denna kund som var mycket charmig det slutade med att jag satt bredvid honom och drack latte på det franksa cafét bakom jobbet!
Otippat?! Gillar när männen jag möter vågar och visar intresse och verkligen försöker! PLUS poäng till dig.

Sedan när jag kom hem så möter jag duden i dörren, frugan var hyper av extas! För jag skulle få min pressent!
Och gissa vad det var???
EN HAMSTER!!!!! Dolla heter hon!!

Så i min lägenhet har jag nu en massa konstiga saker som bara lixom kommit dit.
En dude
En hamster
Ett ex ibland (inte mitt)
Ett trummsätt
6 gitarrer
Jaaa och så försöker jag få ditt fler folk hela tiden.

Lördag blir det party i lägenheten med, folket från kullavik kommer!!!!!!!!!

Just de ja, i dag är det onsdag och fasiken va jag och Anna har brännt stålar, tyvärr alldeles för mycket........
Snart blir det middag på La Sambrita med Anna och soffan, NICE!


Detta är vad jag vill ha!

Detta är precis det jag önskar mig mest utav allt i hela världen, till och med så kan jag lägga min bröst önskan åtsidan ett tag bara för att få känna på det här igen.

Curacao, väst Indien!
Ta mig tillbaka!

Eentligen går det bra med vilket land som helst bara det är olidligt varmt!


I detta lilla hus åt jag, pappa och lillbrorsan frukost varje dag.


En iskall i baren var inte fel, och de varma vindarna!

//Lindy

mmmm......

Jag har haft en sådan fantastisk tråkig kväll att jag inte ens kommer ihåg vad jag har gjort......

mån: inget
tis: JOBBA. Fru + dude kommer hem! Middag på stan??
ons: hel dag med Anna på stan. Kanske träffa en man
tors: JOBBA. Middag hos kussen, sova där och hålla hennes inneboende sälskap
fre: JOBBA. ??????
lör: JOBBA. Bjudning, här?
Sön: JOBBA. ????

Btw. GRATTIS ALEX! 2 nya jobb på samma dag!!!!! Är super glad för din skull!
www.narvitvabliren.blogg.se
Alex och henns Johans blogg!

//Lindy

Nederbörd=INTE OKEJ

Är det nått som jag tycker är jobbigt så är det denna eviga nederbörd, antingen är det regn eller ännu värre snö!
Vet ni hur jobbigt det är när man väljer att ta på sig ett par högklackede stövlar i detta slaskiga gbg?!
Samtidigt som man skall låte bli att lägga sig rak lång på marken så skall man ha koll på paraply, cigg, väska, latte och mobilen?!
Det var nog en rolig syn när jag gick runt i stan idag, men det är ju inte mitt fel utan det är vädrets!

I morgon kommer frugan + duden hem! Hell YHEEEE!

Naglarna skall målas och ljusen tändas, skall man lyxa till det med ett bad??

//Lindy

Dagen innan....

Idag är det dagen innan man börjar jobba igen, skulle börjat 13.00 i morgon men hoppar in vid öppning istället behövdes tydligen mer folk.
Känns ändå rätt bra att komma igång med de vardagliga rutinerna!

Skall man börja morgon spekulera så är det ju ganska sorgligt att det skall bli skönt att börja jobba igen....
Man skulle ju vilja vara mer fri, spontan och bara följa sina drömmar. Men icke, i stället intallar man sig själv till att det är detta man vill göra.

Skall klä på mig för att sedan köpa med mig lunch till Anna.

//Lindy

Romantik!

Och all kärlek går just nu till....................................MIg själv!
Jepp så går det boys, sorry. Men låter ni mig sitta här själv med levande ljus och absolut love songs cd så får ni skylle er sjäva.
Vem försöker jag lura? Mig själv tror jag men jag kommer forsätta att lura mig själv till min Mr rätt står i dörren med röda roser och omfamnar mig med en kärleksfull kyss.
För någon gång skall jag ha en kille som är romantikern själv, han skall vara spontan med sinna pussar i pannan och sina underbara komplimanger, Javist jag lurar mig själv till att det faktiskt finns sådanna killar...
TÅLAMOD är nyckelordet, frågan är bara var man hittar tålamod någonstan???

Lägenheten är ny städad. Jag har torkat av allt så nu finns inte dammet kvar här inte!
Nu blir frugan glad!

Mår mycket bättre nu iaf, smärtan kommer och går men jag kan hålla igång mycket längre stunder nu och jag ser framemot att jobba på tisdag!

Nu skall jag fortsätta mitt sippande på colan och snart blir det någon form av middag, knäckebröd??

//Lindy


Melodifestival!

Den är inte som den var förr, kommer ni ihåg när man var liten och det var en av veckans roligaste sak. Är det de nu? NEJ
Men nått som var kul var när Darin kom upp på scen, jag, anna och sofia sitter och kollar på melodifestivalen ingen utav oss har någonsin dyrkat Darin men idag..... Då sa det klick!
Alla tre utbrister DARIN! Sedan säger Anna:
-Åhhh han har skägg nu!
Alla säger nästan samtidigt:
-han har blivigt en man nu, nawwww va söt han är!

Det är illa om man en löne lördag sitter hemma och kollar melodifestivalen och det bästa på hela "skiten" är när Darin kommer upp på scen och drar en romatisk sång. Då har det gått för långt!

Nu är det lite bättre iaf, jag och Sofia kollar nämligen på UFC (mma) det är ju ändå lite mer matcho!

Mer roligt än så här får man inte när man knapprar piller för att slippe snoret som har fastnat i pannan. Känns dock som om pencelinen gör mig hög, får tunnelseende och yrsel och om man kollar på mma samtidigt blir det hel galet....

Btw jag har köpt nya jeans!!! YEEES!

//lindy

RSS 2.0